Evrimdeki ara formlar sahte mi?

Evrimciler ara form fosillerinin çok olduğunu söyler.
O halde neden sahte ara form fosili yapma gereği gördüler?
Madem bir çok orjinal ara form olduğu halde neden kendi elleriyle yaptığı reconstructionlarla, maketlerle, hayali çizim resimlerle insanları aldatmayı kandırmayı denediler?

com-zwhjhuyg8cbiuf4tabw4.jpg
H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
71
71 CEVAP

Ya hasan bey siz diyorsunuz ki fosiller bulunuyor? Gunumuz insan türü olan homo sapiens sapiens'e %90 uyusan dna ile kanitlanmis fosiller, bulunan bir kac fosil dediginiz kendinizi üstün gormeyin bunu ben yilanlar eskiden denizde yuzen bir canliymis daha sonra cigerleri olusup karaya cikmis deseydim haa tamam ok o zaman deyip kabul ederdiniz insan irkisiniz diye bu kadar ben tekim en birinciyim havalariyla evrimi inkar edemezsiniz kullandiginiz atesi siz degil maymun dediginiz homo habilis bulmustur !!

G

Ya sen ne diyorsun arkadasim ne demek bilemez bunlarin cok buyuk kanitlari var tarih oncesi arkeolojisi okuyorum ben derste ogretilen tezlerde sunulanlar yalan yani oyle mi ?!

Gamze Cakir 6 yıl

Yasin 80 - Yeşil ağaçtan sizin için ateş çıkaran O'dur. İşte siz ateşi ondan yakıyorsunuz.

Hasan Sumeyra 6 yıl

Tamam yasinde gecmis hadi dagilalim ya jshsjshshshssjshsh tamam jshsjshshhshshs

Gamze Cakir 6 yıl

Hahhahahha sanmam!? sapiensin kullandigina dair arkeolojik izler var! Peki ya nerden bulumus? Neandarthalinde kullandigina dair izler var ayni yontemle bulunmus !? Habilisinde var ayni yontemle bulunmus peki austrolopithecus un kullandigina dair neden iz yok dusun sonra konusalim

Gamze Cakir 6 yıl

Ya de yürü git! Evrimciler tarafından yaklaşık 70 milyon yıl önce soyu tükenmiş bir canlı olarak tanıtılan ve sudan karaya geçiş formu olarak gösterilen Coelacanth (Rhipitistian Crossopterigian) adlı balık, Evrimcilerin büyük şaşkınlığı altında, 1939 yılında Madagaskar açıklarında canlı olarak bulundu...

Hasan Sumeyra 6 yıl

Sahtekarlık yapıyorsunuz. Kendinizi kandırıyorsunuz.

Hasan Sumeyra 6 yıl

Hasaaaannn hasaaannnn vahh vahhh internetten aldiklarinla gelmeee bana kanitlarla gel ben sana kanitlarla geliyorum tek bir yanlisla yargiliyorsun bilim dunyasini !?

Gamze Cakir 6 yıl

Ağacın yanma özelliği yoksa ateşi bulamazsın. Düşün!

Hasan Sumeyra 6 yıl

Nebe suresi 33 ayetteki göğüsleri yeni tomurcuklanmis kizlara ne diyorsun peki ?

Gamze Cakir 6 yıl

Zırvalamaya başladığına göre senin iş tamamdır

com-3rl0rlp0u5ekpkhp8hv8.jpg

Hasan Sumeyra 6 yıl

Yok yokkk ben cildirmam siz cikmissiniz ya zaten zivanadan daha ne ben senin tezlerini tek tek curutup cevap veremez hale getirip ayet atmaya basladin ya gunum guzel gececek isimi tamamladim !

Gamze Cakir 6 yıl