Hz. Muhammed neden kuranı uydurmuş olabilir?

Merak ettigim bir sey var. Hz muhammet (sav) neden kurani uydursun neden yeni bir din çıkarsın amacı ne neden nesilleri kandırsın. Neden islam yaymak için okadar uğraşsın yakınları hatri sayılır bir güce sahipken mekkenin ileri gelenlerinden olmak varken neden onlara karşı gelsin bunca eziyet ceksin malindan mülkünden olsun. Yanlış bir ideolji üzerinde uğraşsın çevresinde dürüst ve iyi olarak bilinen biri niye bu yanlış üzerinde uğraşsın bunu merak ediyorum.
Not: Müslümanım ve saygı istiyorsaniz saygılı olun.

F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
49
49 CEVAP

Ona kabenin lideri ol nasil istiyorsan yonet, istedigin kadar para, kadin verelim dediler, O da bi elime ayi diger elime gunesi verseler vazgecmem dedi. Ve ondan sonra hayati cileyle doldu. Sen hic merak etme senin anlattigin gibi olmadi olaylar. Isteseydi araplarla işbirliği yapip da degistirebilirdi bu kadar mucadeleye girmeden yani. Kafanizdan element uydurmayin suslu cumlelerinizle.

Y

Bu yazdığın yalanlara atalarını inandırmak için ne işkence ettiklerini de araştırıp oku. Empati kur. Nasıl müslüman olduğunu düşün mesela, düşünerek mi yoksa inandığını zamanı hiç hatırlayabiliyormusun

Serhat Allas 6 yıl

Bu arapların 70 yıl boyunca nasıl Türkleri Kılıçtan geçirerek zorla Müslüman yaptığını da bilmez.

Muzaffer Brkc 6 yıl

2-3 yaşında çükü kesilerek kanrevan müslüman olmuş, çıkarsan da kafan kesilir diye eğitilmiş birinin bilse de tepki vermesi zordur.

Serhat Allas 6 yıl

Unutmadan, tarihte binlerce savaşta milyonlarca insan öldü ama savaşların da bir kuralı onuru vardır kendi çapında. Talkan ve Curcan bu bağlamda en aşağılık katliamlardan biridir.

Serhat Allas 6 yıl

Türkler Islamiyeti kendisi kabul etti.

Yusuf Uçarcı 6 yıl

Saçmalamadan önce 680 ile 750 yılları arası Türk islam tarihi araştır da sonra konuş

Serhat Allas 6 yıl

Araştırdım kendimiz kabul ettik

Yusuf Uçarcı 6 yıl

yukarıda yazdım Talkan ve Curcan yaz anlarsın

Serhat Allas 6 yıl

Peygamberimiz mi yapmis yapildigini da bilmiyorum ama. O zaman zaten hayatta degildi. Araplarin genelini ben de sevmem ben peygamberimizden bahsediyorum.

Yusuf Uçarcı 6 yıl

Biraz önce emindin araştırmıştın. Ama en büyük Türk şehirlerinin nasıl yağmalandığından ve Abbasi hanedanlığının nasıl doğduğundan haberin yok.

Serhat Allas 6 yıl

Konuyu objektif bakmayı öğrenmeden çözemezsin

Serhat Allas 6 yıl

Ben de senin gibi sünni yetiştirildim ; gece rüyalarımda ezberliyordum fatihayı, amentüyü yü, Sonra Turan Dursun'un kitapları ile tanıştım. Ezberlenmiş yalanlar, ne de ççabuk yıkılıyor tarafsız bakmayı öğrenince

Serhat Allas 6 yıl

Abbasileri de okudumemevileri de yalniz onlarin ikisi de peygamberimizden sonra

Yusuf Uçarcı 6 yıl

Takıntılısın, neyse iyi geceler

Serhat Allas 6 yıl

Bunlar söylenirken orada mıydınız?

Halil Gizem 6 yıl