İnsan evrim geçirirken organlar nasıl oluştu?

İnsan evrim geçirirken organları nasıl oluştu? Organlar görevlerini nasıl kazandı? Mesela beyin düşünme yetisini nasıl kazandı?

O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
14
14 CEVAP

evrimin yaratılanlar arasında olduuğu düşüncesindeyim. Misal kedi yaratılmıştır kedigiller ailesi bulunduğu ortama göre evrilmiştir. Balık yaratılmıştır. Binlerce balık türleri evrilmiştir. Ama insana gelince evrilme mevrilme hikaye. Evrilsel sürecin olduğu dünyada toprağa kazmayı her vuruşunda garip garip yaratıkların fosiline rastlamış olmamız lazımdı. Milyarlarca farklı türden canlı oluşması lazımdı. Genlerde ki 1 kodun yanlış olması vucudda çok değişik bozukluklar meydana getiriyor. Çift başlı dogan 3 kollu doğan tek bacak dogan canlıları göüyor olmamız lazımdı. Ki bu genlerin dizilim için milyarca farklı kombinasyon yapabilirsiniz. Milyarlarca kombinasyon demek tilyonlarca farklı canlı ya da aynı canlının triyonlarca hatalı versiyonu olmak zorundaydı. Yeryüzünde bu kadar farklı canlı varken ve bunlarının hepsinin trilyonlarca hatalı versiyonları oldugunu varsayarsak evrime göre dediğim gibi kazmayı her toprağa vuruşumuzda saçma sapan canlı fosili görmemiz lazımdı. Sağlıklı bir canlı için milyarlarca farklı genetik kombinasyonu olan dünyada yoktan varolmak diyerek evrimi savunmak aymazlıktır. Koskoca bilim adamları benim kadar düşünmüyor mu diyorum bazen. Neyse umarım anlatabilmişimdir. Durum bundan ibaret. Ha bide binlerce canlı türünden akıl gibi muazzam bir şeyin sadece tek bir canlı türünde olması da bana göre evrimi çökertir.

I

Garip garip yaratıkların (ara formlar) fosillerine rastlanıyor zaten.

Oğuz Keceli 6 yıl

Hangi ara formlar mesela?

Mehmet Burçe 6 yıl

oğuz bey bahsettiğim rakamların olması gerektiği yerde 50 yılda 1 tane ara formlar diye yutturulan fosillerin çıkması hiçte inandırıcı değil yalnız.

Izzet hasan 6 yıl

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_transitional_fossils

Kerim Torunuyum 6 yıl