İnsan evrim geçirirken organlar nasıl oluştu?

İnsan evrim geçirirken organları nasıl oluştu? Organlar görevlerini nasıl kazandı? Mesela beyin düşünme yetisini nasıl kazandı?

O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
14
14 CEVAP

evrimciler yaratılışı değil, evrimi kabul ederler. Onlara göre; tek hücre zamanla değişikliğe uğrayarak günümüzdeki milyonlarca çeşit canlı hasıl oldu. Tabii insan da bunlar arasındaydı ve bu değişiklikten o da nasibini aldı.

Bu değişiklikler nasıl oldu? Bunu kim yaptı? Evrimcilere göre bu soruların cevabı gayet basittir. Bu farklılaşma onlara göre; tesadüfen olmuştur. Son kısma kadar katiliyorum. Ama tesadufen oluştuğu teorisi saçmalık. Eğer evrim herseyin tesadufen olustugunu kabul ediyorsa zirvadir.

B

Evrim bilinmesi gereken bir olgudur yerçekimi vs. Gibi yani evrim tanrının varlığı yada yokluğu hakkında bir bilgi vermez. İsterseniz tesadüfen oldu diyin isterseniz yaratıcının koyduğu bir kuraldır diyin bu evrimin varlığını etkilemez.

Olcay Aluc 6 yıl

ben evrime karşı değilim evrimin çarpıtılmasına karşıyım. Bazı ateist zihniyetler evrim adı altında yaratılışı yok sayıp bütün bu evrimin tesadüfen gerçekleştiği düşüncesini empoze etmeye çalışıyorlar.

Burak Bilmez 6 yıl

Yaratıcı yaptı veya yaratıcı hiç olmadı desek de bunun bir önemi yok, önemli olan evrimi kabul etmek tıp evrim sayesinde gelişiyor, herkesin inancı kendinedir.

Buğrahan Alcan 6 yıl