İyi olan ateistler de cehenneme mi gidecek?

com-drbzg0hfp3qizniirclm.jpg
com-vo5tqlkwxcq19hffdkzi.jpg
İyi olan ateistler de cehenneme mi gidecek?
G
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
22
22 CEVAP

Bakara 39: "İnkâr edenler ve âyetlerimizi yalanlayanlara gelince; işte bunlar ateş ehlidir. Onlar orada ebedî kalacaklardır. "

D

Ayetleri bilmeyen kişiler nasıl yalanlasınlar?

Suat Kargaoğlu 6 yıl

Sizin dediğiniz şuna çıkıyor: Biri Kur'anı okursa müslüman olmama gibi bir ihtimali yok, ama eğer olmazsa cayır cayır yanacak.

Deniz Aldirmaz 6 yıl

Üst yorumları oku

Suat Kargaoğlu 6 yıl

Maide suresinin hepsine baktım anahtar kelimeler olarak cennet, cehennem, İsa, müşrik vs. Ama sizin yazdığın cümleye dair hiçbir şey bulamadım.

Deniz Aldirmaz 6 yıl

Size cevap olarak "Ayetleri bilmeyen kişi nasıl yalanlasın diye sordum" Kuran bir rehberdir, bir ışık/Nur. Allahı bilmeyen kişiler şans eseri/fıtratı gereği Allah'ın doğru yoluna bula bilirler bak enam 151-153 arası. Ama bu doğru yolu bulmak Kuran ile daha kolay olur. Sadece Allahı inanmak, Namaz kılmak, haç etmek ile cennete gidilseydi, Mekkeli müşrikler de giderdi. Ama onlar uyarı aldılar.

Suat Kargaoğlu 6 yıl

Diyorum ki kitabı okuyarak ateist olan kaç kişi var. Ayrıca 151-153 Enam ayetleriyle alakalı bir şey konuşmuyoruz ne alakası var o ayetlerin hiç okudunuz mu siz?

Deniz Aldirmaz 6 yıl

Allah'ın doğru yolu o ayetlerde yazıyor. Senin dediğin kişilerde kuran istediği şekilde kuranı okumuyorlar. Bir meal okuyorlar tamam diyorlar. Zaten din tüccarları ortalıkta kaynıyor. Kuran'dan kaçmak için mazeret oluyor

Suat Kargaoğlu 6 yıl

Arkadaşım Kuranda bir Allahın bunu yazdığına veya bu kitabın değiştirilmediğine dağir bir kanıt yokken insanlar neden buna inansın. Kuranı 5-6 defa okuyup ateist olanlar da var. Kimse işine geldiği gibi okumuyor, millet cehennemde yanmayı çok istiyor sanki

Deniz Aldirmaz 6 yıl

Örnek Kuran'da kadınlar dövülmez konusu var. Ateistleri diyanetin yanlış meali olduğunu İspatlasanda inatla bak burada dövülür yazıyor cevapı alırsın. Çünkü inanmak istemiyor. Bakara 191 yarısına okurlar sonra derler ki " bu şiddeti çağırıyor " Bunun gibi bir sürü örnekler var

Suat Kargaoğlu 6 yıl