Karatay diyeti hakkında yorumlar

Karatay diyeti hakkinda ne dusunuyorsunuz sizce baslamalimiyim tesekkurler

L
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
70
70 CEVAP

Bence Nebahat Cehre nin yaptiklarini yapin.

com-2qk1lclq8f8eywacnvmf.jpg

C

Sürekli estetik-botox-boya küpü tadında makyaj mı ıııhhhh kalsın

Şilan Tuncer 6 yıl

Bir kazi istedigin kadar susle asla kugu olmaz.

Ceyhun Bilgehan 6 yıl

Kızı gibi duruyor

Serap Bayka 6 yıl

Kaza benzettiğiniz doktorun başarılarını okuyun isterseniz, diğeri isterse altından kuğu olsun pehhhh

Şilan Tuncer 6 yıl

Şilan hanim estagfurullah hocamizin akedemik kariyerine laf soylemek haddim degil. Ben sadece bir gercegi ortaya koydum.

Ceyhun Bilgehan 6 yıl

Burası güzellik grubu da değil Ceyhun bey hani o bakımdan itiraz etme gereği duydum naçizane, sevgilerimle...

Şilan Tuncer 6 yıl

Kimbilir belki de Nebahat Cehre de Canan Karatayin programini uyguluyordur.

Ceyhun Bilgehan 6 yıl

Hadi aldınız gönlümüzü =)))))

Şilan Tuncer 6 yıl

Ask olsun kirmak gibi bir niyetim yoktu. Sevgiler bizden.

Ceyhun Bilgehan 6 yıl

Estağfurullah niyetten şüphemiz olsa böyle konuşamazdık sorun yok

Şilan Tuncer 6 yıl

bir insan ömrünü bilime adıyor gece gündüz çalışıyor bu uğurda inanılmaz başarıları var. Diğeri sürekli kendisiyle meşgul ki çok büyük hayranıyım. Karatay kitaplarını okumadan bende yapmıştım aynı paylaşımı. Bilmmiyordum affet hocam dedim şimdi minnet duyuyorum

Ebru Atayengin 6 yıl

10 yaşından 90 yaşına kadar herkese aynı dieti öneriyor, meyveye neredeyse tamamen karşıt (1 meyve yersek 5 km yürümemiz gerekiyormuş.. ), kolestrol hapı almayın derken doktorunuza danışmadan bırakmayın diye uyarmıyor, en son bol bol pastırma yeyin demiş; halkın halinden haberi yok, insanlar 100 gr bile alırken 10 saat düşünüyor. Yaģlı etleri, kuyruk yağlarını yiyecekmişiz. Oda sıcaklığinda bile donan yağlar bunlar. Damar tıkayıcı. Hele hele bir de günde 8 yumurta, 70 adet zeytin yeyin demiyor mu! Buna insanın ne kesesi, ne böbreği, ne de karaciğeri dayanır. En büyük yararı, halka şeker, unlu gıda ve işlenmiş ürunleri tuketmeyin demesi oldu. Ben şahsen tüm önerilerini uygulamam. Kişiye kalmış bir tercih meselesi...

Ayşe Paçacı 6 yıl

Ayrıca mutlaka yememizi önerdiği et, tereyağı, yumurta vs. Ürünler katkısız ve gerçek köy mamulü olmalıymış. Nereden bulacağız diye sorunca da, "arayan bulur!" diye azarlıyor.

Ayşe Paçacı 6 yıl

Ayşe Paçacı orada kasıt şu efendim; siz talebinizi neye yöneltirseniz tüketici olarak-üreticiler de o noktaya kaymak zorunda. Soruyorum siz, ben, komşunuz yakınlarınız vs vs talep etmedikçe markette yoğurt satılabilir mi? Aramazsanız bulamazsınız ve bulmayınca sonumuz hep hastane yolları. Kadın doğru bildiği neyse milim şaşmadan onu söylüyor. Doğrular can sıkar ama yani içinde yaşadığınız rüyadan uyanmanızı yoksa sağlığınızın ciddi biçimde bozulacağını söylemesi suç mu? Bakın herkesin köy-memleket bağlantısı öyle veya böyle var, ha 7 kuşak saraylıysanız itirazım yok arayın efendim bulursunuz...

Şilan Tuncer 6 yıl

yani bu konuda bende aynı fikirdeyken gıdanın bu kadar pahalı olmasinın sorumlusunun kendisi olmadığını öğrendim. Kadin diyor ki şu kaynakları tükeniyor zeytin ağaçlarını ranta kurban ederseniz aç kalirsiniz. Şimdi 20 yıl sonra zeytinin kilosu 1000 TL olursa bunun sorumlusu kendisi olmaz. Maşallah millet lüks yasantisindan vazgecmiyor. Kimisi gider eline aldığı telefona dünyanın parasını verir kimisi beslenmesine harcar. Bizim arabamız yok çevremizde kimse bunu anlayamıyor neden yok diye ama onun yerine gerçekten pahalı bulduğum ( sorumlusu Canan hoca değil ) organik beslenmeyi tercih ediyoruz.

Ebru Atayengin 6 yıl

Şilan Tuncer Ben Canan Karatay'ı duyarsızca ve önyargi ile eleştirmiyorum. Sagliklı gıda konusunda bilincli bir tuketici olarak gerek firmalar gerekse cevremle iletişim icindeyim. Bir birey olarak elimden geleni yapıyorum. Görüşlerim soruldugunda da gordüğüm, yanlış olarak düşündüğüm yönleri gerekçeleri ile anlatiyorum. Daha once de dedıgim gibi Canan Karatay'in dediklerini isteyen kısmen, isteyen bire bir uygular. Gunde 8 yumurta, 60-70 zeytin, kelle paça, bol bol pastirma, vs yer. Kim karışabilir?

Ayşe Paçacı 6 yıl

Şilan Tuncer Bence halkimiza bilincsizce şeker, beyaz un, işlenmiş gıda, transyaglar gibi konularda sayısız uyarilar yaparak belli bir bilincin uyanmasinda büyük hizmeti olmuştur. Ancak ifrata kacan hususları da sahsen gormezden gelemiyorum.

Ayşe Paçacı 6 yıl

Ayşe Paçacı anladim demek istediğinizi. Iste birlikten güç doğar diyerek elimizden geldikce ve damak zevkimiz&bütçemiz dogrultusunda bu gidişatı değiştirebiliriz. Bahsettiginiz bazi noktalar da hicanin tarzıyla alâkalı

Şilan Tuncer 6 yıl

anjiyo olup stent mi taktıralım mesela? Gençken türkiye güzeli olmayan biri yaşlandıkça türkiye güzeli haline de dönüşmez sanki.

Ece Erenç 6 yıl