Kronik depresyona ne iyi gelir?

kronik depresyon var ne iyi gelir sizce?
S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
60
60 CEVAP

omega3 balik yagi mutlaka kullanın B12 ve D3 vitamini yüksek seviyede olmalı bunlarla birlikte ekmeği şekeri yemeyin ikinci beyin bağırsaklarımiz yani sindirim sisteminiz buna göre beslenme düzeni ile devam ederseniz herşey yolunda olur. Nefes egzersiz i yapın ve yürüyüş yapın bol bol. Evet kisa seyahatler cok ama cok iyi geliyor ortam değiştirmek lazım.

Z

son 11 kelime harika. İşin ozeti

Barış Kenis 6 yıl

güneş doğmadan önce uyanmış olmak, akşam yemeğini erken yemek ve sindirmeden uyumamak, sindirim problemlerini düzeltmek aynı gün etkisini gösteriyor depresyonda

Zehra Sevindik 6 yıl

zehra hanim mesele diyet değil depresyon sirf yeme icmeye bagladiniz olayi

Barış Kenis 6 yıl

burundan nefes alip diyaframa yollayin ve 4 e kadar sayin tutun uzunca ve yavaşça verin uzun sure li alin agiz dan verin

Zeynep Şenkurt 6 yıl

Barış bey. Gıdalar sindirimsisteminizi bozuyor ve serotonin hormonunu yüzde 90 i barsaklardan salgılanan bir hormon. Bunu ben değil tıp bağlıyor sindirim e ve gidaya ben de uygulayip sonucu gören biriyim ve gerçekten faydasıni gördüm. Uykuyu alan bir vücut az toksin alan bir vücut ve bol oksijeni alan bir beyin formülü bu ..

Zeynep Şenkurt 6 yıl

beynimiz de bir organ olduguna gore beslenmeyle cok ilgisi var bence de bide sari kantaron cayi iyi geliyormuş hafif siddetteki depresyona. Ama her seyden once arkadasin dedigi vitaminlere ve tiroidinize baktirin.

Kumas Erintaşer 6 yıl

zeynem dinc her seyde ayni seyi diyorsunuz butun hastalik lar ayni deyil ama yorumun her zaman ayni

Ishak Gok 6 yıl

Hüseyin Serkan zeynep hnım haklı

Burhan Kulekci 6 yıl

Ney sesi ve su sesi iyi geliyor tavsiye ederim Osmanlıda tedavi olarak kullanılmış

Mery Bolca 6 yıl

bütün hastalıklar aynı şeyden kaynaklı çünkü yine aynı şeyi söylerim yediklerimizden kimyasallardan çünkü tüm hastalıkları bizzat geçirdim ne zaman doğru beslenmeye geçtim artık ne ilaç ne de hastalık yok hayatımda. Her şey sindirimin bozulmasına bağlı Allah korusun kanser dahi bu şeklide oluyoruz sivilce dahi böyle oluşuyor, mantığı da şu sindirimin bozulması yeterli gıdanın ve doğru gıdanın vitamin ve minerallerin doğru işlenip kana gönderilememesidir. Peki neden-sonuç ilişkisine bakarsak? Bu kalitesiz kanımız yada eksik kanımız organlarımızın istediğini veremiyor. Ve organlarda yavaş yavaş görevini tam yapamıyor artı 25 yaşından itibaren organlarımızın yaşlanmasını da katarsak işin içine hastalıklarımız doğal olarak gelişiyor. Yani makineye doğru yakıt doğru yağ,,

Zeynep Şenkurt 6 yıl

toksinlere gelince vücut toksinlerinden ter idrar la kurtulduğuna göre ne kadar az toksin o kadar temiz kan mantığı dır. Toksinlerimizi az alacağız ki zehirlerden arınması kolay olsun. Kirli çamaşırların temiz su ile yıkanması mı kolaydır? Yoksa kirli su ile mi? Ne deriz temizlenmemiş bu çamaşır demez miyiz? Z Herkese sağlıklı yaşam dilerim..

Zeynep Şenkurt 6 yıl

zeynep hanım aslında yaşlanma 18-20 yaşından itibaren başlıyor da bi çok insanda 25-26-27 den itibaren gözle görülür hale geliyor. Çünkü hiçbirşeyin etkisi bi anda ortaya çıkmıyor.

Burhan Kulekci 6 yıl

aynen öyle. Ben yeme içmeme dikkat etmeseydim yüzüm bu kadar toparlanamazdı hala devam ediyorum kendi doğal tedavime.

Burhan Kulekci 6 yıl

evet yaşlanmayı toksinler ve şeker ekmek un hizlandırıyor zaten.

Zeynep Şenkurt 6 yıl

aynen çünkü serbest radikaller artıyor inflamasyon arttıkça. Bunlar da sağlıklı hücrelerin DNA larına zarar verip telomerlerin git gide kısalmasına ve hücre bölünmesinin yavaşlamasına yol açıyor

Burhan Kulekci 6 yıl

kötü yağlar fast food ve büskviler paketdeki gıdaları da unutmamak gerekir.

Zeynep Şenkurt 6 yıl

zaten onlar işin başı. Market raflarındaki zehirleri geçtim, dışardan meyve sebze bile yemiyorum tarım ilacı kaynıyor diye.

Burhan Kulekci 6 yıl