Ne yaparsam yapayım sigarayı bırakamıyorum?

Arkadaşlar sigara benim sorunum bırakmam gerek ama tüm çabalarım sonuçsuz kalıyor

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
73
73 CEVAP

Süper tesbit ve azim TEBRİKLER ALKIŞLIYORUM SİZİ

G

Teşekürler. Bana faydası oldu, inşallah ihtiyacı olanlara da olur. Sigarayı bırakmak isteyenlerle paylaşınız lütfen.

Anıl Tekcan 6 yıl

Yeğenin bırakıp bırakıp başlıyori öyle bir ortamdaki çevresi içiyor birkaç ay dayanabiliyr başlıyor tekrar ona kopyalıycam yazınızı.

Gülşen Saygı 6 yıl

Çevresinde sürekli içenler olanlar için ideal bir metod bu. Zira herkes içerken kognatif alışkanlıklardan vazgeçmek çok zordur. Yeğeninize, zaman zaman geri adımlar olsada her geçen sürede ilerleme olduğunu iletin. beyin uyanmaya başladımı eninde sonunda gerçeğin farkına varıyor.

Anıl Tekcan 6 yıl

İçine çekmemeyi başabilrse tiksinebilir belki. Aslında bir kitap okuımuştu sigara içenlern ciğerlerinin görüntüleri vardı iğrenmişti. O zaman uzunca bir süre içmedi. Kendisi müzisyen gece programalrı oluyor ve arkadaşları içiyor. Bu dudumda fazla dayanamıyor diye düşünüyorum.

Gülşen Saygı 6 yıl

Müzisyenlerde alkol kullanımı ve işyeri dinamiği bakımından zorlamalar malesef var. Ancak bu avantajada dönüşebilir. Nekadar fazla içine çekmeden içerse okadar uzaklaşacaktır. Sigaranın ciğerlere gitmediği zaman yanma sonrası çıkan zifti ağıza yapışacağından tadı daha da kötü olacaktır. İçe çekmemek kişinin bağımlı halinde bile gösterebileceği en ufak dirayet. Alkol kullandığında bazen içine çekse de (Alkol beynin inhibisyon, yani "engelleme" bölgesini etkiler) gündelik yaşamında içine çekmemeyi başarabilecektir. Bunun başarması için "içine çekmemenin insanın kendisine olan saygısının son kalesi" olduğunu söyleyin kuzeninize. Faydası olacaktır.

Anıl Tekcan 6 yıl