Sürekli yorgun hissediyorum ne yapmalıyım?

/hashtag/psikoloji?refid=18&__tn__=*s-R

Ya merhaba arkadaslar kac saat uyursam uyuyayım güne aşırı yorgun başlıyorum ve tüm günüm böyle geçiyor. Bunun sebebi nedir? Çözüm olarak ne önerirsiniz? Yaşlı gibiyim her yerim ağrıyor. sebebi ondandır herhalde diye düşündüm. Fiziksel bi sey de olabilir bilmiyorm.

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
40
40 CEVAP

ablam da bu şikayeti yaşıyordu, doktora gitti aşırı kansızlık çektiğini söylemiş, kırmızı et önermiş ve ilaç tedavisi başlatmış. Sizinki de muhtemel bi kansızlık problemi, bayanların genel durumu zaten. Bu uykusuzluk da iştahsızlık da yapar, yani siz istesenizde düzenli beslenip uyuyamazsınız. Doktorun vereceği ilaçlar dışında pekmez siyah üzüm vs kan yapıcı şeyler tüketin, hayatınız normale döner. Ben 6 aya bir benexol kullanıyorum vücuda biraz b vitamini gurubunu basıyorum, kan oranım tepelerde geziyor.

S

Kirmizi et onerirlerse yandık.

Ebru Sökin 3 yıl

Yiyemeyiz pahalı

Ebru Sökin 3 yıl

Kansizin teki oldgmu sanmiyorm çünkü kan veriyorm arada oyle olmasa almazlar. Ss

Ebru Sökin 3 yıl

dalak, ciğer, böbrek de kan verir ucuz da. Kansızlık vücutta aniden de başgösterebilir,bi hastalık bi metabolizma bozukluğu, kadın olmanız da sebep gösterilebilir malum durumunuzdan dolayı, tabi bunlar hepsi tahmin, ilacınız ve tam tanınız herhangi bir doktorda, o yüzden internette çare çözüm aramayın, hesabınızdan çıkış yapıp en azından aile hekiminize görünün derim:}

Sedat Okay 3 yıl