Türkiye'de ateist sayısı kaçtır?

Türkiyede ateist nüfus 5.5 milyona ulaşmış. Bu kadar fazla olduğunu tahmin etmiyordum.

Ş
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
65
65 CEVAP

Ateist olup akp yi destekleyen biri var mı acaba çevremde örneğini hiç görmedim.

H

Liberal ise mümkün.

Derya Serce 6 yıl

Ben gördüm tamamen duygusal nedenlerden dolayı

Alper Dabanıyastı 6 yıl

Ben varım Hülooğğğ

Bülent Rodi 6 yıl

Ya işine geldiği için partiyi kullananları kastetmiyorum. Benim de var akp gençlik kollarına falan sırf iş bulmak için üye olan ateist arkadaşlarım. Oturup konuşunca savunmaz ama hiçbir zaman. Ben ciddi anlamda destekleyen, yapılan işleri beğenip onaylayan bir ateist arıyorum:) varsa öyle biri dinlemek isterim.

Hande Yşl 6 yıl

Gerçek ateizm bu değil

Oğuz Tekdere 6 yıl

2gün önce bir kadın arkadasımla otostopla biryere gitmeye çalısırken 35plaka bir araç durdu. Sevindik İzmirli diye. Üstü bası düzgün 2abiydi. 15dakika sonra referandumda ne diyeceğimizi sordu. Hayır diyeceğiz tabii ki dedik. adam cüzdanından chp parti kimliği çıkardı. üyeymiş. Atatürkten falan bahsetti önderimiz liderimiz diye. Sonra dedi ki ben evet diyeceğim. Dumur olduk. adam chp görünümlü tayyipçi çıktı. Yol boyu akpnin icraatlarını anlattı. Daha absürd bi kombinasyon görmedim simdiye kadar. Bundan soruyorum ateist akpli var mı bildiğiniz diye. Çünkü herhalde daha absürdü bu olur en fazla.

Hande Yşl 6 yıl

Kendi kalenize bile gol atmışken akp li secmenden oy beklemek eziyet olur herhalde

Vedat Özşah 6 yıl

Dediğiniz şekilde ateist yok. Olamaz da. Dinamiği dogmalara ve körü körüne inanca karşı olan birinin, körü körüne akp'li olması mümkün değil zaten.

Derya Serce 6 yıl

adam tanrısını ve çocuk yaştan beri kendisine sistematik olarak empoze edilmeye çalışılan dini sorgulamış. Akp'yi mi sorgulamayacak? 404 not found.

Derya Serce 6 yıl