Uyku düzeni için tavsiyeler

Merhaba arkadaşlar, uyku duzenimi nasıl yerine getirebilirim? Uyuyamıyorum uykum çok delik bir saat uyuyup çıt sesine uyanip dort saat arayla yine devam ediyorum. Kötü rüyalar iştahsızlık, bulantı, kusma cabası, uyku düzenim için önerisi olan var mı?

D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
28
28 CEVAP

Uyku düzeninden önce bence beslenme düzeni ve yediğinize içtiğinize dikkat etmenizde fayda olacaktır. Beslenme düzenini sağladıktan sonra ise öncelikle biyolojik saat yakalamak için biraz çaba sarfetmeniz gerekecek ki bence beslenmeyi çözünce bunu da hızlıca halledebilirsiniz. Sağlıklı bir bağırsak kesinlikle psikolojik bütün sorunların üstesinden geliyor. Biyolojik saat içinde uyku düzeninizi takip etmeniz gerekecek belli bir zaman. Eğer o kadar vaktim yok derseniz pasiflora tarzı yan etkisi min sınırda olan ilaçları yatmadan önce kullanabilirsiniz. Hatta direk bitkiyi kaynatarak içebilirsiniz. (Pasifloralı çaylar) Rahat uyumanızı sağlayacaktır.

C

Beslenme düzenim sıkıntılı evet, kilo problemim var buna rağmen istahsizim. Tam uyku düzenimi düzelttim diyorum ertesi gün yine aynı oluyor. Pasiflorayi deneyeceğim teşekkür ederim.

Damla Agbalik 4 yıl

Gaps diye bir diyet var istersen sadece bir oku. Tavsiye ederim kesinlikle. Diyet dediğine de bakma aslında bir diyet değil. Düzenli beslenme protokolü

Can Esri 4 yıl

Bana da diyet gibi gelmedi çok gayet rahat uygulayabilirim çok çok teşekkür ederim

Damla Agbalik 4 yıl

Uygulayabilirseniz emin olun ne bir ilaca ne de başka birşeye ihtiyacınız kalmayacak zaten. Detayları zaten sayfalardan okuyabilirsiniz.

Can Esri 4 yıl

Okudum işime yarayacak çok. Çok sağolun

Damla Agbalik 4 yıl