Uyku düzeni için tavsiyeler

Merhaba arkadaşlar, uyku duzenimi nasıl yerine getirebilirim? Uyuyamıyorum uykum çok delik bir saat uyuyup çıt sesine uyanip dort saat arayla yine devam ediyorum. Kötü rüyalar iştahsızlık, bulantı, kusma cabası, uyku düzenim için önerisi olan var mı?

D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
28
28 CEVAP

Seroquel for a dream.

S

Çok manyak bi ilaç, içince insanın beynisi dönüyo. 3 ay psikiyatride staj yaptım hastalara en deli hastaya bunu verince akşama kadar yataktan kalkamıyodu..

Oğuz Tülay 4 yıl

Çeyreğini içecen zaten, ben espri babında söyledim gerçi.

Sahismail Aliye 4 yıl

Valla ben uzun süre kullandım nedense dediğiniz o kafaları bende hiç yapmıyor bu ilaçlar

Hüseyin Ozcicek 4 yıl

hüseyin Hocam bu hastalar farklı yani bildiğin kafadan sakat ve çok yüksek dozda veriliyo. Ama ben uykusuzluk çekiyodum eczaneye gittim dedim bana uyku yapıcı ver atarax verdi dedi uykun gelmesi için 1 tane deliksiz uyku için 2 tane dedi eve geldim ilaç böyle çok küçük bumu uyku yapcak aq bu ne dedim aga onu içtim var ya uykum gelmedi ama gün boyu salak salak gezdim, uykun yok ama yorgunsun böyle mallaştırdı beni.. Önemli olan boyutu değil işleviymiş.

Oğuz Tülay 4 yıl

Oğuz haklısın hocam 7 yıldır kullanıyorum hafıza olayını sifirliyor bi nevi bu ilaçlar.. Suan ders çalışmaya başladığım için aynı zamanda ritalin kullanıyorum unutkanlıgi dikkat dağınıklığıni önlesin diye baya bi işe yarıyor ama en güzeli imkan varsa hiç bulaşmamak zira iki ucu b*klu değnek bence bu işler

Hüseyin Ozcicek 4 yıl