Yapay zeka robot nasıl yaparım?

Hepinize merhaba. Aklımda bir robot projesi var ve hayata geçirmek istiyorum. Bu yapacağım robota yapay zekayı nasıl yüklerim? Şimdiden ilginiz için teşekkürler.

Ş
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
17
17 CEVAP

Googledan yapay zeka download yazip aratip indiriyosun. Sonrasi zaten next next next.
Ya arkadasim bu nasil bi sorudur? Yapay zeka yuklemek ne? Leblebi mi bu ?

F

Yaptığınız hoş değil

Mehmet Turğay 6 yıl

Sorulan soru alay edercesine olunca cevap da haliyle pek de duzgun olamiyor.

Feyyaz Omarbayewna 6 yıl

Bence alay değil programlama hakkında pek bilgisi yok gibi duruyor

Mehmet Turğay 6 yıl

Nasil alay degil? Yahu yapay zeka icin harcanan paralar ortada, cikan haberler her yerde. Bu sistemin "yuklenemeyecegi" gayet acik. Programlama bilmekle alakasi yok bunun ki bence bu soruyu sormak, yukaridaki sebeplerden dolayi direkt olarak alay etmeye calismaktir.

Feyyaz Omarbayewna 6 yıl

Bence de, bilgisi olmayan bir arkadaş belli ki. Bende merak ettim sorduğu soruyu, bilginiz varsa paylaşın yoksa bu şekilde dalga geçer gibi yorumlar insanların şevkini kırıyor. Ülkede bu şekilde üretken düşünen insanların sayısı yok denecek kadar az zaten.

Doğan Sevde 6 yıl

Herkes her şeyi bilmek zorunda değil bu grubun amacı dalga geçmek yerine yardımcı olmak değil mi?

Berkhan Nhhş 6 yıl

Bir daha soyluyorum. Soru "arkadaslar bir robot yapmak istiyorum ve su su su fonksiyonlardan dolayi (veya sunu sunu yapmasi icin) yapay zekaya ihtiyacim oldugunu dusunuyorum. Sizce nasil yapabilirim ?" tarzinda olsaydi zaten yardimci olurduk. Ama birisi cikip da bu sekilde alay ederse cevabi da bu selilde olur.

Feyyaz Omarbayewna 6 yıl

Feyyaz sen önce Türkçeyi anlama ve yorumlama kitapları oku asıl burda maytap geçen sensin ve saygısızlığın. Adam robot yapacak teknolojiyi biliyor ve onu sormamış adam demiş ki internetten değil robota yapay zekayı nasıl yüklerim(yapay zeka yapmak ve robota aktarmak) gibi manası var. Eğer öyle bile değilse öğrenmek istiyor. Robot yapan biri yapay zekayı bilmiyorsa bile yüklenilmeyeceğini bilir olmuştur bir hata. Çocuğun şevkini kırmak yerine düzgünce anlatabilirdin. Böyle davranınca bu ülkede organik hoşafa laf edenlerden farkın kalmıyor, bil istedim. Yıkıcı olma biraz yapıcı ol, biliyorsan da söyle madem ki biliyorsun konuştuğuna göre anlatta biz de öğrenelim..

Mehmet Akyılmaz 6 yıl

Valla hocam, once bi cevap vereyim dedim de sonra vazgectim. Yaptigim yorumlari algilayamayip yaptiginiz bu yorum icin sizin adiniza uzuldum.

Feyyaz Omarbayewna 6 yıl

Öncelikle dalga geçmediğimi söylemek istiyorum ve gayet ciddi bir soru sordum. Basit sorulara cevap vreebilen ve isteklerimi yapabilen (bilgisayarı aç vb. Vb.) sınırlı bir yapay zeka yapmak istiyordum ve bunu detaylı anlatmaya gerek duymadım. Ve evet Mehmet Akyılmaz demek istediğimi anlamış. İnterneten indirmek değil kendim yapıp robotun içine yüklemek istiyorum. Ve bunu nasıl oluşturacağımı sordum. Ha birde yükleme kavramını lütfen internetten indirme, yükleme olarak anlamayınız (Yazım hatalarım için özür dilerim windows tabletten yazı yazmak çok zor)

Şeref Kurtgişi 6 yıl

Bir insan hata yapabilir, ancak hatayı hatayla kimse düzeltemez, insanlara daima önüne taş koyarsanız bizden büyük bilimadamları çıkmamaya devam edecek. Diyelim ki dalga geçiyor; bu arkadaş dalga geçse dahi bu konu başka biri tarafından ilgi çekecek ve yararınız dokunacak. Ancak burada böyle davranarak insanlara ''bilmiş bilmiş'' konuşup insanlara hiçbir zaman yararınız olmayacak.

Furkan Sibay 6 yıl