Yeryüzündeki bütün canlı türleri nasıl oluştu?

Merhaba arkadaslar sizce yeryuzun de ki bu kadar canli turu nasil olustu?

Sadece Allah yaratti cevabini kabul etmiyorum. Evet Allah hepimizi yaratti. Ama benim cevap aradığım bu kadar cesitlilik nasil olustu.

Bir de diyorlar ki Hz Nuh gemisine sadece evcil hayvanlari aldi.

Not: Sadece Allah yaratti diyen cevabi kabul etmedigim gibi turler arasi gecisi de kabul etmiyorum. Bu bir evrim sorusu degil

com-ey0ti3mq6u4zdoi1tln6.jpg
com-7tm2k8pixu694zs6yrib.jpg
S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
34
34 CEVAP

Bir kaç sene önce siyahi bir anne babadan albino olmayan tamamen beyaz ırk bebek doğdu. Yapılan DNA testinin ardından beyaz bebeğin siyahi anne babaya ait olduğu ispatlandı. Doğan bebeğin sarı saçlı mavi gözlü ve beyaz tenli, safkan bir ingilizden farkı yoktu..

Aynı günlerde Dünyanın başka bir köşesinden benzer bir haber daha geldi. Bu sefer tamamen beyaz ırk olan anne babadan siyahi bir bebek doğmuştu. Annenin sadakatinden şüphelenen aile DNA testi istedi.. DNA sonuçlarına göre bebek kesinlikle bu çifte aitti fakat doğan çocuk iri dudaklı, kıvırcık saçlı, kısa burunlu siyahi bir bebekten farksızdı.

Daha sonradan yapılan çalışmalarda aslında tüm insan ırklarının tek bir anne babadan gelen kardeşler olduğu ve böyle bir durumun normal genetik çeşitlenme olduğu anlaşıldı..

Belli bir türün çeşitli ırklarda var olması genetik bir özellik olarak her canlının kodlarında vardır..

Türler arası geçiş yani evrim hipotezi hakkında bilimsel yeterlilik mevcut olmadığı ve ispatlanamadığı için alternatif başka hipotezler geliştirmemiz de fayda var..

Canlılığın başlangıcına dayanan bu çeşitlilik için yep yeni bir hipotezim var açıkçası ama önce sizlerden dinlemek isterim (ben şuan müsait değilim pek daha sonra anlatayım inş )

E

Merakla bekliyoruz hocam

Serhat Kocadağ 6 yıl

Enes Esennur cidden çok merak ettim

Songül Şntrk 6 yıl

İnanın bugun epey yoğunum ama söz ilk fırsatta anlatmaya başlayacağım..

Enes Esennur 6 yıl