Ateist olan birine ne yaparsınız?

Ateist olan birine ne yaparsınız?
E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
102
102 CEVAP

Ben ateyis değilim ama hiç bir atayistin çocuk ırzına geçtiğini duymadım. Aziz nesin dinsiz bir vatandasti. Sokak çocuklarını toplayıp vakfinda okuttu. Doktor mühendis avukat bilim adamları yetiştirdi. Hiç birinin ırzına geçmedi.

C

Peki müslümanmısın sanmıyorum sizin o geneleme yapan kb büyüğümsün geri kafalılıģınız bizi bu hale getiren her MÜSLÜMAN sapık mı her ataist düzgünmü her kürt hainmi her ülkücü faşistmi insanların genelinde olan kötülükleri sadece biz müslümanlara yıkmayın !

Kemal Meltem 6 yıl

bir evin bireylerinden biri hirzizlik yapti die tum ev halkini hirziz ilan edemeyiz

Eyüp Bulgan 6 yıl

Sanırım diğer ülke haberlerini izlemiyorsunuz. İyice araştırın da görün övdüğünuz ateistleri

Celal Tezcanbatır 6 yıl

Ayrıca bu ülkede suç işleyenlerin hepsi müslüman mi sizin gözünüzde

Celal Tezcanbatır 6 yıl

Cemal abicim çok yanlış bı yorum yapmışsın ne yani tacizciler hep muhafazakar kesimmi onumu söylemek istiyosun. Allah tan korkmiyan insan herşeyi yapar

Ercan Hastaoğlu 6 yıl

Cahil cuharayi övmeye kalkmissin

Ercan Hastaoğlu 6 yıl

Ben muhafazakar kesimin tamamı böyledir dedimmi? Hiç olmaması gerekir derim. Neden acaba. Bir sıkıntı var yoksa, sıkıntıyı bulmak lazım. Yoksa ne haddime.

Cemal Faanç 6 yıl

Ayrıca Osman güler ateyistlerden beter olduğumu söylüyorsun, tanıßıyormuyuz? Benim yasantim hakkında bir bilgin varmı? Onyargilisin.

Cemal Faanç 6 yıl

Herşey apaçık ortada MÜSLÜMANLARI kötüleyip ateistleri övüyosun

Kemal Meltem 6 yıl

Gerçeği konuşmak ne zamandan beri suç oldu. Ayibimizi gizleyelimmi? Bende müslüman toplumun bir parçasıyım.

Cemal Faanç 6 yıl

Ulan bak büyügumsün diyorum sence onlar yapmıyimu bizdede 1 2 tane hain var sadece sizin gibiler yznden halimize bak senin önüne bir sürü gazete haberleri atim raporlar fln sadece kendini ülkene bakarak karar veriyon başka ülkedeki atesitlerden haberin varmı senin

Kemal Meltem 6 yıl

Kemal Meltem senin yaşın kaç ulan diye konuşuyorsun? Saygısız herif. Seni şimdi engelliyorum. Bir daha benimle konuşamıyacaksın.

Cemal Faanç 6 yıl

Herkes müsliman bi ülkede doğar dini buyruğu islam yazar fakat herkes islamı yaşayıp uyguluyamaz illa ataist olmasına gerek yok her müslümanda dini vazifelerini yerine getiricek diye bi iddamızda yok herkes kendinen mesuldür islam kusursuzdur kusurlu olan insandır topluma karşı oluşan her olumsuz olayın herkes karşısında durur bunu birtek islama vurgulamak yada ataistlere vurgu yapmak yanlıştır ahlak haya edep önce kişinin içinde olucak

Yeşim Çağli 6 yıl

Dünyadan haberiniz varmı? Şöyle bir zihninizde yaşanmış ve yaşıyor olanları film şeridi gibi izleyin. Ne garip degilmi? Avrupa en büyük dersi aldı ve yeter dedi. Kendi içlerinde barışı sağladılar. Doğu almaya ile batı Almanya arasındaki utanç duvarını yıkıp yeniden birleştiler. Avrupa Birliği kurdular. Bilime ilime önem verdiler. KDV yüksek ürünler üretip müthiş şekilde zenginlestiler. Dünyada mesafeleri yakınlastırdılar. Oda yetmedi ülkemizin bütçesi kadar gök bilime her yıl para ayırıp yeni dünya keşfetme peşindeler. Bizler halen benim dinim senin dinin, yok sen benim dinimi küçümsedin diye hafif muhabbetlerle zaman öldürüyoruz. Konuşacağımız öyle çok şey varki konuşamıyoruz. Çünkü gündemden düşmüyor din. Eyvallah konuşalım, ama biraz törelansli olun. Hakaretin bini bir para. Dini afyonlaştirdılar. Herkes hurafe sarhoşu. Herkes görevli din güvenlik uzmanı, Dini bile siyasallaştırdılar.

Cemal Faanç 6 yıl