Ateist olduğumu nasıl aileme açıklayabilirim?

merhabalar.
6 aydır ateistim. Din kavramı benim için bitti. 2 ay önce eşime anlattım önce şok geçirdi (ona göre çok iyi bi müslümandım, namaz oruç vs ) ama şu an alıştı sıkıntı yok .
tek sorun aileme bunu nasıl açıklayağım? Ailem full müslümandır kapalı bi aile namazında niyazında hepsi, ve aramız baya uzak 3000 km, bu yüzden aramı açıp kötü olmakta istemiyorum, tepkileri ne olur sizce? Daha önce böyle bi durum yaşayan varmı?
lütfen ciddi cevap verelim .

O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
63
63 CEVAP

Babalar takmıyo fazla. Ama babalar sert davranır kavga cıkar baba ıle dın muhabbetıne falan gırme dayak yersın )))) :DDDD

D

yok aramız uzak yüz yüze zor zaten

Orhan Özky 6 yıl

Herseyı akışına bırak. Bosver zamanla hepsı alışıyo emın ol. Senden tepkı gelmezse sureklı devam edınce onlarda anlar zaten. Ama dedıgım gıbı bu konuları konusmaya acık degıllerse fazla gırmek cok saçma bence. Benımkıde senınkıne yakındı 6 yıl once falan. Zamanla kabullendıler ama 1-2 yıl sureklı don don dedıler. eğer soylersen bıde su olur onu da solım sureklı senı dondurmeye calısırsan 1-2 defa allah falan demelerımı yoksa her aradıgında oglum ınan be kahretme bızı demelerı mı secım senın ?

Doğan Cayrancı 6 yıl