Bilim adamları big bang ve evrenin yaşı hakkında neden yalana ihtiyaç duyuyor?

Bilim adamları big bang ve evrenin yaşı hakkında neden yalana ihtiyaç duyuyor?
B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
33
33 CEVAP

Burhan bey belki 10 tane mesaj yazdım geri sildim. Ancak bunun sebebi bu abimize hangi dille anlatirsam belki anlama ihtimali olur diye dusunmemden kaynaklandı.. Çünkü sordugunuz sorunun da vardığınız sonucun da elle tutulur ufacık bir yani yok.. İnsanlar sizi ciddiye alıp cevap yazmışlar onlara verdiğiniz yanıtlar bile saf bilgisizlikle dolu.. Aslına bakarsanız tüm sorun ciddiye alinmanizda.. Tamam tartışma grubu tamam her türlü görüşe saygı var ama illallah yâ hu..
Hiçkimse burda big bang a tapmiyor.. Bilimsel bilgi birikimi nasıl olur düşünün okuyun lütfen.. Vallahi dayanamıyorum birisi size şu gerizekalı yerçekimi savunucuları veyahut dünyanın döndüğünü iddia eden hiyarlar dese ne yazarsiniz cevaben.. Bi git kardeşim dediginizi duyar gibiyim. Yazdiklariniza baktım da vay efendim mineraller şu kadar değişir bu kadar farklı... Eee adam sana 13.9 milyar yıl derken kronometre ile ölçüm vermiyor ya.. Alt üst sınırları belirleyip yaklaşık tahmin veriyor.. Üstelik bunu bilimin mevcut tüm sınavlarına tabii tutup birinden dahi gecemezse daha anlamlı bir varsayimla geliyor. Biliniz ki bilim gerçeği bulma veya anlama yaklaşma gayretidir. Tum bu bilim insanlarının kendilerini kandirmalari için geçerli sebebiniz var mı acaba? Veya size o minerallerle ilgili bilgileri veren bilim adamının doğru söylediğine nasıl bu kadar emin olabildiniz?

E

bu kadar ciddiye alma, insan ya ögrenme meraklisidr yada bilgisiz fikir sahibi olma meraklisi.

Cem Turkarslan 6 yıl

Her kelimenizi tebrik ederim.

Mete Zen 6 yıl

Evren Kulacoglu , sasirdim 10 tane mesaj yazdiktan sonra silip en son mesajinizin hala benim iddialarimin disinda bir temele dayanmayan bir yazi ie cevap vermenize.

Burhan Senel 6 yıl

Cogu mesajlarin hic biri sorumla alakali degildi ama ben yinede bir seyler yazdim. Katilan butun arkadaslara tesekkur ediyorum..

Burhan Senel 6 yıl