Fitness yapıyorum nasıl beslenmeliyim?

Selamsle. Arkadaslar yepyeni bir konuyla karsinizdayim.
Bir suredir fitness yapiyorum fekat nasil beslenecegim konusunda sasirmis durumdayim, herkes bir tavsiyede bulunuyor kafam iyice karisti.
Protein agirlikli beslenmeye calisiyorum, sabah ve oglen ogunleriyle ilgili sorunum yok ama aksam et tavuk balik yemedigim icin yiyecek bi sey bulamiyorum. Onerileriniz neler? Simdiden tenkyu.

D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
32
32 CEVAP

Sevgili arkadasim 10 yillik sporcuyum oncelikle kahvalti en onemli öğünün cok gec saatte yapmani önermem. Mutlaka bir tane yumurta yemen faydali olur sık ye ama fazla yeme. Ara öğün yap mutlaka kuruyemis meyve yesilcay kahve vs. Kendini kısma psikolojik olarak engellenmis hissetme fakat istedigin seyleri dogal olarak almaya calis. Mesela ben cikolata yemek yerine onu ikame edebilecegim kuru hurma yerim. Cok istersen bitter yersin. Aksamlari gec saatte yemek yeme yogurt tuket icine bir miktar meyve dovrayabilirisn. Ve lutfen lutfen sekeri birak!

H

Evet dediklerini uyguluyorum seker tuketmiyorum sadece kuru meyve. Ama kendimi kisitlama psikolojisini asamiyorum ne yazik ki

Dilara Sarol 3 yıl

Kuru meyvelerde seker orani yuksek diye biliyorum. beyaz un ve tuz da zararli ama o psikolojiyi aşman lazim bunun icin meditasyon yapabilirsin zaten her sey senin elinde inan iraden de sakli

Hanife Güdü 3 yıl

Ya da hafta da bir kendini ödüllendirerek bundan kurtulabilirsin arkadasima da tavsiye ettim daha iyi hissediyor

Hanife Güdü 3 yıl