İnsan eti yemekle hayvan eti yemek arasında ne fark var?

Hayvanları yeyip te, yapabildikleri hayvanlarınkinden daha fazla olmayan otistik insanı yemem diyenlerin ikiyüzlü olmadığını ispatlayan mantıklı nedenler varmı?

R
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
61
61 CEVAP

Ne kadar saçma şimdi çiftçi hiç inek tavuk beslemesin diyelim sonuçta fayda sağlamayacağı birşey için masraf yapmaya gerek yok bu hayvanlar insan koruması haricinde ne kadar hayata tutunabilirler sanıyorsun inekler tavuklar kümeste ahırda değilde doğaya salalım dağdaki kurtları tilkilere nasıl anlatacaksın bu durumu onlarada vejeteryan vegan olun mu diyeceksin üremesi bile imkansız olur senin mantığınla yola çıkarsak

Ş

kusura bakmayın ama saçma olmuş. Kümes ahır olmadan önce de varlardı varlıklarına devam ederler. Bizlere bağımlı değiller. Antiloplar ceylanlar deve kuşları nasıl doğada yaşayabiliyorlarsa aynı şekilde devam ederler şengül hanım.

Musa Aynalı 6 yıl

Evet ırmaktan geçerken Timsahlara yem olanlardan bahsediyorsunuz değil mi

Şengül Usul 6 yıl

evet işte doğa böyle işler yani bi kısmı yenir bi kısmı sağ kalır bizlere muhtaç değiller. Vegan değilim hani direk mualif yaklasmayın bende yukarıda acıkladım veganlıgın bana göre saçmalıgını.

Musa Aynalı 6 yıl

Hayattaki kural herzaman güçlü hayatta kalır yoluna devam eder bu hem bizim hemde hayvanlar arasındada geçerli bir kuraldır her ne kadar kabul etmesekte gerçek bu

Şengül Usul 6 yıl

Kontrol gücümüz var artık. Doğaya zarar vermeden nüfusları dengeli tutarak bu olay çözülebilir. Veganlarla hem fikir olduğum tek nokta kontrolsüz bir şekilde tüketim. Bu hızla gidersek zaten yiyecek etimiz kalmayacak. Ekolojik dengeyi bozuyoruz.

Musa Aynalı 6 yıl

Bu konuda aynı fikirdeyim

Şengül Usul 6 yıl

Nezamanki ihtiyacımız kadar öldürmeyipte stok yapıp seneye de yeriz demişiz bu olay orda kopmuş.

Musa Aynalı 6 yıl