Karaciğerde yağlanma var kilo almaya başladım ne yapmam lazım?

Karaciğerde yağlanma var kilo almaya başladım ne yapmam lazım?
E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
36
36 CEVAP

Bunun için en iyi şey KARACİĞER TRMİZLİĞİ' dir. Yücel Aydrmirin bu alanda muhteşem bir kitabı var. Araştırmanızı tavsiye ederim. Ben 2 karaciğer temizliği yaptım bu yıl. Yeniden doğmuş gibiyim. Zayıflamanıza da yardımcı olacaktır. İlave olarak meyvenizi sabah saatlarinde tüketin. Şeker ve türevlerini bırakın ki buna glutenli gıdalarbda dahil. Çünkü şrker oranları yüksek. özellikle akşam uyumadan 3 saat önce yeme içmeyi kesin ki karaciğer siz uyurken işlevini rahat yapsın

E

Elif hanım, Yücel "su ve tuz" kitabı i vardı hatırladığım kadarıyla."Bir de kanseri öldürmek için değil yaşatmak".Bunlardan birisi mi, başkası mı, bahsettiğiniz kitap?

İbrahim Serbes 6 yıl

İbrahim bey Yücel beyin Kanser Öldürmek için değil yaşatmak içindir kitabını okuyarak uyguladm. Temizlik sonrası bağırsak florama yatırım yaptım. Tavsiye ederim.

Elif Cenk 6 yıl

2 yıl önce Marankinin karaciğer temizliği yöntemini denediğimde aynı sonucu alamadım

Elif Cenk 6 yıl

Elif hanım bu tarifi nerden elde edebilirim veya da tarifini verirmsiniz

Emine Pelasana 6 yıl

Zeynep hnm en doğru olanı kendinizin kitabı temin edip uygulamınızdır. Yücel Aydemirin web sitesinden temin edebilirsiniz. Çok da rahat edersiniz inş. Annem bu şekilde 21 yıllık tansiyon ilacını bıraktı

Elif Cenk 6 yıl

Kitabının ismi neki

Emine Pelasana 6 yıl

Elif Cenk Elif hanım rica etsem acaba şöyle kısacık bahsedermisiniz anlatırmısınız.? Sevgimle..

Müzeyyen Süneçli 6 yıl

Kitabın ismi nasıl temin edilir veya da ne yapmamız lazım anlatırsanız

Emine Pelasana 6 yıl

Kanser Öldürmek İçin Değil Yaşatmak İçindir adlı kitabını internet üzerinden satın alabilirsiniz

Elif Cenk 6 yıl

Bahsettiği yöntem şu şekilde, Günlük 3 lt yücel beyin web sitesinden aldığım himalaya tuzuyla su içtim. Her 1 lt 1 tatlı kaşığı koyarak. Limon da sıkabilirsiniz suya. Hayvansal gıdaları bu dönemde çok az tüketip 2 öğün beslendim ve hiç tıka basa yiyerek sofradan kalkmadım. Karaciğer temizliğinde şekeri asla tüketmemelisiniz. Hatta buğday ve türevlerini de. Çünkü şeker oranları çok yüksek. Pişmiş havuç patates pirinç pilavı dahi tüketmedim şekerce zengin olduğu için. 3 haftanın sonunda 6 gün bpyunca 3lt içtiğim suya ilave olarak 1lt taze sıkılmış elma suyu tükettim. 1.ayın son günü ingiliz tuzuyla ve zeytinyağlı limonsuyu karışımıyla yazarın dediklerini uygulayıp saat 22.00 de uyudum (karaciğerin çalışma saati başlangıcı) sabah 6 da tekrar ingiliz tuzu içtim ve karaciğerimden çıkanlara inanamadım. Ben son 10 gün sabahları aç karna 1 demet maydanoza 3 limon sıkarak aç karna içtim.

Elif Cenk 6 yıl

Çok tşkürler

Emine Pelasana 6 yıl

Elif Cenk Sağ olasın güzel kardeşim, Allah razı olsun.

Müzeyyen Süneçli 6 yıl

Rica ederim Kitabı temin edip detaylı bilgi edinmenizi tavsiye ederim. Rabbim şifa vesilesi kılsın inş

Elif Cenk 6 yıl

Sağolun Elif Cenk Allah razı olsun

Emine Pelasana 6 yıl

Rica ederim umarım size de şifa olur

Elif Cenk 6 yıl