Kuranda neden biz kelimesi geçiyor?

Her şeyi yaratan Allah'tır.
Pekiiiii;
Kuranda " Ben " kelimesi geçtiği gibi, biz kelimeside geçer.
Hep " BİZ " yoktan var ettik, " BİZ " sizi degersiz bir sudan var ettik vs.

Her şeyi yaratan "O" olmasına rağmen NEDEN;
Ben değilde, " Biz " der?

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
59
59 CEVAP

KURAN DA "BİZ" ZAMİRİ ve UZAYLI MELEKLER

Kuran'-ı 23 yıl boyunca Hz. Muhammed peygambere vahiyler indirenin cebrail meleği olduğunu biliriz. Peki Cebrailin yapısı nedir? Bir uzaylımıdır? Evet. Hz. Muhammedi çocukluğundan beri izleyen merceksi bulut şeklinde tepesinde takip eden ve ona gölge eden cebrail uzaylı meleğidir, Hz. Muhammed'i Miraç da uzaya götüren ve bir ayet de "yüksek ufukdan inip ( muhammede) yaklaştı" (denilerek UFO gibi maddesel formda ve yapıda olduğunu anlayabiliriz), "iki yay kadar oldu araları ve sidret-ül müntehaya götürmesi (necm suresi) UFO aracıyla yani Burakla hz. Muhammedin hayatı boyunca yakınında olan uzaylı bir elçidir cebrail.

Cebrail Kuran da kendileri ve diğer uzaylılar adına konuşmaktadır. Kimi zaman Allah' la bütün olduklarını, kimi zaman sadece Allah' ın konuşmasını, kimi zamanda cebrail olarak kendi konuşmasını ayetlerde anlatmaka ve insanlığa aktarmaktadır.

Kuranda "Biz" zamiri çok çeşitli anlamlarda kullanılmışdır. Kuran da genel anlamıyla "Biz" zamiri, Uzaylılar ve uzalı melekler anlamında kullanılmışdır. "Biz, Biz uzaylılar, biz uzaylı melekler anlamındadır". Diğer Anlamlarıysa Biz Tanrı tarafındakiler, Biz melekler, Biz Allahın kanun ve nizamındakiler, Biz Allahın yoluna uyanlar, Biz Allaha hizmet edenler, Biz Allah la bütün olanlar, Biz Allah, Bütünlük ve tarafı anlatmaktadır. Allahın konuşma şekli bizdir. ŞEytan bölme ve böldürme, Tanrıdan ayırma kuvvetidir. Toplanma ve birleşme eğilimide çoğul olarak biz ile ifade edilir. Kuranda ifade ediş şekilleri varken Ben Allah, Biz uzaylı melekler, Biz Bütün melekler (iyiliğe hizmet eden enerjisel varlıklar ve enerjiler) ve uzaylı melekler, O cebrail, O Allah derkende Cebrail uzaylı meleği Allahı anlatmaktadır. Kuranda çeşitli ifade ediş şekilleri bulunmaktadır.

Maddesel fiziksel bedenden, nurani ışıksal yapıya geçebilen çok gelişmiş uzaylılar, bilimin çok üstün medeniyetlerinde bilgelik, iyilik ve Allaha yakın olmanın üstün tekno medeni seviye olduğunu bizlere tarihten buyana doğru kutsal hadiselerle ve temaslarla aktarmaktadırlar. Kuran-ı kerimde bu temasın dinsel öğesinin insanlığa uyarı şeklinde en son ileri noktasıdır.

Ufo Cebraila. S. ve ufo melekleri maddesel yapıdamıdır yoksa nurani- ışıksal yapıdamıdır. Cevap evet her iki formdada olmaktadırlar. Her iki formada dönüşebilmektedirler. Hatta nurani yapıdan öte ışıktan ve nurdan daha hızlı takyon hızınada dönüşebilen tekno seviyededirler. Onlar okadar nurani varlıklardır ki radyasyondan ve ateşten etkilenmeyecek dercede saf ve zeki meleklerdir. Bu ufo araçları içersinde nurani şekillere ve yapılara girerek ve kendi vücutlarında çok iyilik ve saf yapıda olduklarınında etkisiyle radyasyona ve ateşden etkilenmemelerini sağlar. Kapıların şeytanlara kapalı olduğunu söyleyerekde karadeliklerden ve örneğin evrenin diğer mekanlarına açılan köprüler-yollar olan kurt deliklerinden şeytanların, veya şeytansı kötü amelli canlıların geçemeyecekleini söylemektedirler. Dolayısıyla ışınlanma teknolojisinde ve takyon teknolojisindeki bu nurani varlıkların, bu evrendeki karadelik ve kurtdeliği yerlerinden geçmek istiyorsak yada ışınlanma teknolojisinde radyasyon ve ateşten etkilenmemek istiyorsak ufo melekleri gibi sevaplar, iyiliklerle uğraşmalı, şeytanlıkları sıfıra indirgemeliyiz ve nurani yapıda olmamız gerekmektedir. Zaten ışınlanma teknolojisinde ışınlanma mekanizmasını kuracak makine yapsak bile, bu radyasyon ve parçalayıcı yapıdan kurtulamayız. Ufo melekleri gibi nurani ve sevapkar-saf yapıda olmamız gerekmektedir. İnsanların çoğu şeytansı yapıda ve ameldedir ve içlerinde benliklerinin yarıdan fazlasını günah ve şeytansılık oluşturmaktadır. Demekki Evrende şu tür canlılar vardır. En üst seviyede melekleşmiş nurani ve maddesel yapıdaki uzaylı melekler. Sonra bu meleklerin içinden kuranı indiren maddesel ve nurani yapıda cebrail uzaylı melekleri. Melekler iki sınıfa ayrılır; bir sadece enerji formunda ve doğa olaylarına karışan elektro manyetik enerji formunda benlikleri olmayan melekler mikail, israfil, azrail. Hemde hem nurani enerji formunda hemde maddesel biyolojik yapıda sadece tanrının iyilikleri peşinde koşan uzaylı melekler yani cebrail. Cebraila. S. bilgisel yapıda ve teknolojik yapıda yaradılışın en üstünde olan meleklerdir. Allahın ayetlerini ve bilgilerini nurani ve saflık derecesinde sunarlar. Bu maddesel ve nurani yapıdaki melekler evrimin en gelişmiş bilgisel yapısındadır ve sadece iyilik peşinde koşan ve tanrının iyiliklerini yapmayı amaçlayan o derece evimin en üst seviyesine ulaşmış meleklerdir. Kuranda geçen melek çeşitlerini biliyoruz ama biz uzaylı meleklerinin cebraila. S. konusunu ele aldık.

Kuran da, Cebrail: "Sizi biz yarattık, doğrulamanız gerekmez miydi?" --Vakıa Suresi 57. Ayet-- diyerek bir çok doğrusal bilgi aktarılmaktadır. Kuran' da "Biz" zamirini kullanarak diğer uzaylı melekler adına konuşmaktadır Cebrail.

Kuran' da ki "Biz" kelimesi Allah ile Ufo meleklerinin bir bütün olduğunu gösterir. Cebrail meleği ile Allah' ın bütün olduklarını gösteren bu durum popüler kültürün üstün uzaylıların melek olamayacakları yanılgısıyla inkar ve yanılgılara düşülmektedir. Onlar öyle bir medeni seviyeye gelmişlerdir ki Allah' la artık bütünleşmişler ve ondan vahiyler indirmektedirler. Örnek ayet de: Enfal suresi 17. Ayetten bu denilen anlaşılabilir

-------(Bedir savaşın da) onları siz (kendi gücünüzle) öldürmediniz, fakat onları ( hakka direndikleri için) Allah öldürdü. (Ey Muhammed, Avucundaki kumu) attığın zaman sen atmadın, fakat Allah attı (onları yenilgiye uğrattı)

Kuran da "BİZ" zamiri çoğul bir durumdur. Kimi zaman "Biz" derken: Yani biz uzaylı melekler adına konuşulmaktadır, Kimi zaman "Biz" derken: Allah' la bütün olmuş diğer tüm uzaylı melekler adına konuşulmaktadır, Veya "Biz" derken: Allah ve Tüm melekler adına konuşulmaktadır, Başka zaman da "Biz" derken: Allah' ın Üstünlük belirtisi ve çoğulluğun tekilliğe indirgenmesi şeklinde Kuranda Ayetler indirilmiş ve Uzaylı Cebrailden indirilmişdir.
Allah Kuranda niçin Biz diyor, ben demiyor. Biz tabiri meliklerin, sultanların tabiridir. Onlar sözlerine yada mektuplarına başlarken Biz veya bizki diye başlarlar. Zira bu ifadede haşmet ve büyüklük vardır. Allah ezelve ebedin sultanı, sonsuzkuvvet ve kudret sahibidir. Elbette bu büyüklük ifadesini Ben tabiri yerine daha kudreti ifade eden Biz ifadesini kullanmaktadır. Allah kuranın indirilmesi gibi meleklerinde içinde bulunduğu ve onların vasıta olduğu işlerde biz derki, bununla zatıyla birlikte, icraatlarda vasıta olan bütün meleklerede işaret edinmiş olmaktadır. Mesela Kuranı biz indirdik dediğinde, biz ifadesinin açılımıyla ayet şöyle anlaşılır. Kuranı Ben meleklerin (Bütün meleklerim vasıtasıyla) peygamberinize indirdim. Yada biz gökten bir su indiriyoruz derken, doğa işleriyle varlığını belirten meleklerede işaret olunmaktadır.

H