Süt içmenin herhangi bir zararı var mıdır?

Süt içmenin zararlı olduğunun belirtildiğiyle karşılaştım. Bu ne kadar doğrudur? Süt içmenin herhangi bir zararı var mıdır?

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
17
17 CEVAP

Zaten ineğin kendi bebesi için salgıladığı sıvıyı insanların içmesi başlı başına yanlış.

A

İnekler yavrusuna yeticeginden cok daha fazla süt üretiyor sağmazsan problem olur diye biliyorum

Emre Kurbancı 5 yıl

emre bey, hiç bir hayvan, insan da dahil, kendi bebesinin ihtiyacı dışında ekstra üretmez. Sizin dediğiniz kapitalizmin bize anlattığı masaldır.

Anıl Yargan 5 yıl

Bir de yeni doğmuş buzağı için inek farklı bir süt üretir. Bu daha lezzetli olur. Dolayısıyla daha pahalı. Buzağıyı da elle sıradan sütle besliyorlar diye biliyorum.

Servet Şenderbent 5 yıl

Anıl Yargan vegan detected

Charley Akkök 5 yıl

Hayir kapitalizmin masali falan degil, koyde yasiyan buyuklerimden ogrendigim kadariyla inekler buzagilarinin ihtiyacindan daha fazla sut uretiyorlar ve sagilmazlarsa rahatsiz oluyorlar memeleri catliyor vs. Tahminimce yillarca cok sut ureten inekler birbirleriyle cogaltildigi icin boyle dogada sorun yasayacak bir tur ortaya cikmis. Not: Veganim

Samet Algan 5 yıl

Samet Algan insanın da sütü bebek bayağı büyüyene kadar devam ediyor, inekte de öyledir, bir kaç yılda bir doğum yaptıkları için sürekli süt vermeye devam ediyorlardır. Evet, sütleri olduğu zaman sağılmak zorunda ineğin de koyunun da. Yoksa sertleşiyor memeleri, hayvan da rahatsız oluyor.

Servet Şenderbent 5 yıl

İnekler yavrusuna yeticeginden daha fazla süt üretir ve eger fazla süt sagilmazsa inegin göğsü felç olur ve inegin yavrusu gereğinden fazla süt içerse sindirim sistemi bozulup yavrunun ölümüne bile neden olur. İnek besledim bu arada

Bilal Hümeyram 5 yıl