Zayıflamak için ne yapılması gerekir?

(Konu dışı)arkadaşlar acil zayıflamak istiyorum 1.67ye 65 kiloyum 50-55kiloya kadar inmek istiyorum bir ayda en fazla ne kadar kilo verebilirim nasıl diyet uygulamayalım

O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
51
51 CEVAP

Eğer dediğimi yapacaksan sana 1 ayda 7-10 kilo verdiririm .

Y

Söyler mısın mantikliysa yapilabilir

Cihan Özkatlanç 6 yıl

Sauna suit ler var. Naylon giy onu üstüne de kapşonlu giy, git gym e koş, yürü, koş, yürü, sigara içmiyorsan zorlanmazsın. Vaktin oldukça bunu yap, sauna varsa koşudan 5 dakika sonra sauna ya gir, 13 15 dakika kal. Bol bol su iç çıkınca. Ekmek yeme, sebze, tavuk bezelye ıspanak ye. Yağabiliyorsan 2 defa yap günde. 10 gün sonra kaybettiğin kiloları görünce zaten durmak istemezsin. Ayrıca yapabildiğin kadar bol 20 dakika en az vücut hareketleri yap.

Yusuf Görgişen 6 yıl

6.18 miles, 9.9 kilometre. Ben koşmaya gidince en az bu kadar koşuyorum. Haftada, 15-20 kilometre koşarım en az. Olmadı aç bir dizi telefondan izle Can'ın sıkılmaz yürümüş olursun 40 dakika, 15 dakika koş .

com-pjdw4agfjfzpgcjfhaa2.jpg

Yusuf Görgişen 6 yıl

Aynen zaten bende spor da hocam demisti kos yürü diye baya iyi oluyor saunaya en son giriyordum şimdi kosudan sonra giricem

Cihan Özkatlanç 6 yıl

Sauna suit, al, koşarken giy, saunadan çıkınca üzerinden en az 1 litre su akacak. 2 litre su iç ondan sonra. Ben 15 günde 6 kilo verdim dediğimi yaparak.

Yusuf Görgişen 6 yıl

Deneyecegimmm

Cihan Özkatlanç 6 yıl