Zerdeçaldaki curcumin maddesinden en iyi nasıl tüketirsek yüksek oranda faydalanabiliriz?

Merhabalar zerdeçaldaki kurkumin maddesindenen iyi nasıl tüketirsek yüksek oranda faydalanabiliriz. Teşşekkürler

G
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
37
37 CEVAP

Zerdeçalı tek başına tüketirseniz sindirim sisteminiz %85'ini vücudunuzdan direkt atıyor. Karabiberle birlikte tüketmek gerekiyor. Ben yıllardır kullanıyorum. Amazon'dan sipariş ediyorum yurtdışında yaşayan akrabalarımın adresine, gelirken getiriyorlar(bu yöntem dışında amazon Türkiye'ye ilaç göndermiyor) Curcumin mit Bioperin diye geçiyor adı. 2013'ten beri beyin tümörü hastasıyım, 2 kere ameliyat oldum. Bağışıklık sistemimi güçlendiren alternatif tedaviler sayesinde çok şükür hayatta ve ayaktayım. Kanseri dışarıdan alacağınız ilaçlarla yenemezsiniz. Ancak bağışıklık sisteminizi güçlendirerek yenebilirsiniz. Bunun yolu da vücudunuzda başta bağırsaklarınız olmak üzere toksinleri atmanızı sağlayan tüm sistemleri temiz ve sağlıklı hale getirmeniz.

S

Geçmiş olsun Rabbim şaafi ismi hürmetine şifaalar versin ..

Şükran Çukadar 6 yıl

Şükran Çukadar Teşekkür ederim

Selin Bektemur 6 yıl

Amiiin inşaAllah

Şükran Çukadar 6 yıl

Selin hanım bende kanser hastasıyım en fazla 4 yıl ömür biçildi şu an çok şükür 12. Yılımdayım ancak beyinde abse ve ödem oluştuğu için 4 aydır hastanede antibiyotik ve kortizon tedavisi alıyorum siz hiç bu tedavilerle beraber kullandınız mı zerdeçalı internette araştırdım doktorunuza danışmadan kullanılmaz diyo doktorum sen bilirsin diyo ne yapıcağımı bilemedim

Eda Düz 6 yıl

Bağışıklık gitti senelerdir dikkat ederdim ama diğer hastalığım ilerliyor bu konuda bir tecrübwniz varsa yardımcı olursanız sevinirim

Eda Düz 6 yıl

Eda Düz Çok geçmiş olsun Rabbim sizede açil şifaaalar versin inşaAllah amiiin ...

Şükran Çukadar 6 yıl

Aminnn Allah razı olsun

Eda Düz 6 yıl

Eda Düz doktorunuz eğer bu tedavileri bağışıklık sisteminizi baskılamak üzere yapıyorsa kullanamazsınız. Ben de radyoterapi ve kemoterapi alırken bağışıklık güçlendirici tüm terapileri bıraktım. Aldığım ilaçların etkisi azalmasın diye. O tedaviler bitince başkadım zerdeçal vs... Ye. Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.

Selin Bektemur 6 yıl

Doktorunuza daha ciddi bir dille bağışıklık sisteminizi baskılamak gerekip gerekmediğini sorun, doktorlar aldıkları ortodoks tıp eğitimi nedeniyle alternatif tedavi hakkında konuşmaktan bile kaçınıyorlar.

Selin Bektemur 6 yıl

Ben kemoterapiyi 12 yıl önce redderrim almadım ama doktorların dediği bu beyin abse ve ödemi bitmeli yoksa bir ili aya kalmaz gidersin kansere bağışıklığa ne yapar bilen doktor yok kiii o kadar kortizon antibiyotikkk

Eda Düz 6 yıl

Ben de sağlıkçıyım ama Allah bu doktorların eline düşürmedin bazen ben de ne yapacağımı bilemiyorumm

Eda Düz 6 yıl

Çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin

Türkan Sarıçoğlu 6 yıl

Eda Düz demeyin öyle, doktorsuz bırakmasın Allah. Bu, alınan eğitimin yorumlanması ve ülkede uygulanan sağlık politikalarıyla ilgili. Mesela Almanya'da devlet, alternatif tedavilerin masrafını büyük ölçüde karşılıyor. Bizim sağlıkçılarımızın burada çalıştığı koşullar çok ağır. Siz araştırın, danışın, mantık yürütün. Benim tedavimin çok önemli bir bölümünü annem planladı. Doktorum başta çok tepkiliydi, sonra o da aldığımız iyi sonuçları görünce ilgi duymaya başladı. Hatta annemi çağırıp sordu neler yaptığımızı.

Selin Bektemur 6 yıl

İlaç tedavileriyle beraber kullandınız o zaman zeedeçalı di öi

Eda Düz 6 yıl

Hayır, radyoterapi ve kemoterapi bitmişti, çok bitkindim. Toparlanmak için Budwig Protolü'nü uyguladık. Ondan sonra da hep toparlayıcı, destekleyici bitkisel yöntemler kullandım. Hatta bir ara hiperbarik oksijen terapisi aldım. Oksijen kanser hücrelerinin en büyük düşmanı. Hiperbarik ortamda alınan %98 oksijen oldukça faydalı tedavide. Doktorumu MR'da ve rutin hemogramlarımı kontrol ederken görüyordum. Onun dışında ilaç kullanmadım.

Selin Bektemur 6 yıl

Bende aldım hiperbarik oksijen tefavisi ama bunun çok yanlış olduğunu savunan doktorlarda var

Eda Düz 6 yıl

Teşekkürler bilgileriniz için

Eda Düz 6 yıl

Bende ilaçlar bitsin diye beklemeliyim mağlesef kısmetse kullanırım bazen ne yapacağını bilemiyor insan

Eda Düz 6 yıl