Evrimdeki ara formlar sahte mi?

Evrimciler ara form fosillerinin çok olduğunu söyler.
O halde neden sahte ara form fosili yapma gereği gördüler?
Madem bir çok orjinal ara form olduğu halde neden kendi elleriyle yaptığı reconstructionlarla, maketlerle, hayali çizim resimlerle insanları aldatmayı kandırmayı denediler?

H
Yorum bölümünü doldurun
Ad Soyad bölümünü doldurun. Lütfen ad ve soyad yazınız (ör: Kemal Atatürk)
yorum gönderilirken bir hata oluştu!
71
71 CEVAP

yahu bu yaradılışçılar bilerek ahmaklık yapıyolar galiba
şu limongiller bile evrim için yeterince delil
siz şaka mısınız yahu?

İ

Merkür Kütüphanesi nasil yaa? İnsandan bitkiyemi donusseydi? Yada bitkiden hayvana? Evrim nedir sen once onun sozluk anlamini bi arastir. Turler elbette yine ayni kalacak Evrim bulundugun ortama adaptasyon surecidir!!!

Seda İnceerler 6 yıl

Evet çok doğru, Eğer evrim olsaydı şu anda ağaçların gözleri ve kulakları çıkmaya başlamış olması gerekirdi.

Hasan Sumeyra 6 yıl

Hasan İrmak hayır bak yanlış algılıyorsun bilgisizliğinden dolayı. Doğada mükemmellik ortama ayak uydurma mükemmelliğidir, senin benim mükemmellik anlayışımız değil yani

İlker Sevgi 6 yıl

Cevap bu değil.


Evrimci bilim adamları, bazı Müslümanların düşündükleri gibi bilimsel delillerden değil, sahtekarlıklardan, çarpıtmalardan ve hayal ürünü delillerden güç alırlar. Rekonstrüksiyonlar da bu çarpıtmaların bir örneğidir.

H

Götündeki körelmiş kuyruk sokumunun üstüne oturup burda bişeyler yazıyon, hala da evrimi yok sayıyon.

Mustafa Yalcnn 6 yıl

Şimdi sende beyin olmayınca, maymunda olunca, maymun senden evrimleşmişmi oluyor? Yahu maymundada el ve ayak göz ve kulak var bu atamız olduğu anlamına gelmez.

Hasan Sumeyra 6 yıl

Olm göz, kulak, ayak, bacak, dalak, yarak, kürek mevzusu değil lan! Kuyruk diyom körelmiş diyom götünde kuyruk var diyom aloooooo.

Mustafa Yalcnn 6 yıl

image
G

Soruyorum! Evrimci bilim adamları, bazı Müslümanların düşündükleri gibi bilimsel delillerden değil, sahtekarlıklardan, çarpıtmalardan ve hayal ürünü delillerden güç alırlar. Rekonstrüksiyonlar da bu çarpıtmaların bir örneğidir. Neden?

Hasan Sumeyra 6 yıl

hasan kardesim, tamam bu isin sakasiydi. Lutfen sorgula, niye butun canlilarin ortak noktasi var?

Glen Dil 6 yıl

Aynı havayı, aynı suyu, aynı toprağı, aynı atmosferi kısacası aynı dünyayı paylaştığımız için olamaz mı? Yada aynı Yaratıcı tarafindan yaratılmış olmamız.

Hasan Sumeyra 6 yıl

Buda cevap değil.

H

Kardes genellikle bilim akademileri arasindaki rekabet buna sebep olmuştur. Ama gercek ara fosil formları buyuk cogunluktur

K

Birtane sahtekar piltdown örneginiz var.... Sizin dininizde milyonlarca sahtekar var.. Onlari neden görmüyorsun? Delil, delil diye soruyorsun. Sen delil gördün de mi inandin karıncanin konustuğuna, asanin yılana döndüğüne, cinlere, meleklere??

E

Beni uğraştıma seni burda sahte ara fosil yağmuruna tutarım.

Hasan Sumeyra 6 yıl

Melek yagmuruna da tutarmısın?

Erhan Daşıkan 6 yıl

Birtanede asa gostersene.. Hani yılan olanından..!!!!!

Erhan Daşıkan 6 yıl

Hak ettigin muamele maalesef bu... Kendine yakıştırıyorsan devam et...

Erhan Daşıkan 6 yıl

Sadece pilt down adamı değil onlarca sahte fosil yaptılar nebraska adamı arci vs. Isimlerini hatırlamıyorum.

Hasan Sumeyra 6 yıl

Ve evrime inanmiyor olabilirsin. Senin mantığına uymuyor olabilir... Ama milyonlarca bilim adamıni gerizekalı yerine koyman ne kadar gerçekci?

E

Milyonlarca bilim adamının arasında Evrime inanmayanda var!

Hasan Sumeyra 6 yıl

Evet var ama hiçbiri teoriyi çürütebilecek kanıtları sunamiyor!!!

Erhan Daşıkan 6 yıl

Ha gayret, çütütecen evrimi

K

Bi yardımcı olsan.

Hasan Sumeyra 6 yıl

Ben diğer taraftayım, sıkıntı orada.

Kemal Kalkat 6 yıl

Yaw sen gel bizim tarafa boşver o tarafı

Hasan Sumeyra 6 yıl

Hamit Cem Hayzaran miribi tam sana gore bi konu var hshhshshhshs

G

Evrim, "bilim aşkı" uğruna üzerinde kafa yorulan bir teori değildir. Tam tersine, ne olursa olsun ispatlanmaya çalışılan bir tür inançtır. Gerektiğinde çeşitli sahtekarlıklar kullanılarak, gerektiğinde sahte deliller üreterek, "birileri" mutlaka ve mutlaka bu çürük teoriyi gerçekmiş gibi insanlara kabul ettirmek istemektedir.

Çünkü bu teorinin yanlışlanmasını asla kaldıramazlar. Çünkü bu durumda (eğer ortaya yeni bir safsata daha atmazlarsa), tüm evrenin ve insanın "yaratılmış" olduğunu kabul etmek zorunda kalacaklardır. Bu ise, din-dışı dünyanın meşruiyetinin ortadan kalkması ve yeni bir dünya kurulması anlamına gelir.

"Müstekbir"ler bunu kabul edemezler kuşkusuz. Onlar ayette dendiği gibi, "... Gece ve gündüz hileli düzenler (kurup) insanların Allah'ı inkar etmelerini ve O'na eşler koşmalarını.." (Sebe, 33) emretmeye devam edeceklerdir.

Bunun en iyi yöntemi de medyadır.

H

Gorsellerde kullandiginiz ve hayali dediginiz sey gerçekten bulunmus ara geçiş formlarinin canlandirma halleridir yani yoktan var edilmemis olan sey gelistirilmistir .

G

hasan bey sizi oxford a alalım.
O resmin sahte fosillere bile ait olduğu belli değil. Nerde kaynak? Film stüdyosu çok belli.
Sahte fosiller bilim dünyasında zaten kabul görmüyorlar.

O

Bunuda mı film stüdyosunda yaptılar.

Hasan Sumeyra 6 yıl

Bu attığınız kanıt mı şimdi? Kaynak yok nerede yapıldığı yok. Bir gün gidin bakın araştırın yurtdışına çıkıp. Gerçek miymiş değil miymiş anlarsınız. Buradaki insanları da bu fotolarla ikna edemezsiniz.

Oytun Eğilmez 6 yıl

Evrimcilerin yaptıkları tek bir şey vardır. Milyonlarca yıl önce yaşamış ve soyu tükenmiş olan bazı canlıların fosillerini bulur ve bu fosillerin birer "ara geçit formu" olduğunu öne sürerler. Bu yöntemle üretilmiş olan sözde ara geçit formları da, tüm dünyaya "Evrimin büyük delili" olarak gösterilir.

Hasan Sumeyra 6 yıl

hasan bey bize anlatmayın bunları. Dediğiniz şey yanlış. Lütfen. Bir dine mensup olabilirsiniz ama bilimle de ucundan en azından ilgilenseniz monolog yerine diyalog yapacağız. Daha faydalı olacak. Bu düzeyde tartışma falan yapılamaz. Siz inanmaya devam edebilirsiniz. Evrim bir gerçek olarak köşede bekliyor.

Oytun Eğilmez 6 yıl

Evrim büyük bir yalandır. Hem de son derece mantıksız, son derece tutarsız bir yalan. Ancak ilk başta da değimiz gibi, tutarlı gibi gösterilmeye çalışılmaktadır. Bu da konu hakkında deliller göstermekten çok, beyin yıkama yöntemi ile yapılır. Sokaktaki adamı "bilimsellik" maskesi ile kandırmak kolaydır.

H

Siz yalan dediniz diye tum bilim dunyasi oturup tekrar dusunecek zaten buldugumuz homo erectus habilis neandartel'in onu da birakin maymun dediginiz ki aslinda maymun olmayan astrolopithecus'un iskelet kalintilari dna izleri yaptiklari tum aletler (senin su an kullandigin bicagi onlar icat etmis mesela tastan ) duruyor ama sadece senin aklina yatmadi diye butun bunlar yalan deyip senin sozune aaa supermis oley falan dememizi mi bekliyorsunuz acip dini olarak degil biraz akla yatkin bilimsel olani okuyun gorusunuze ters olabilir ama bi kere de tarafsiz bakin olaylara canlandirma resimlerini koymus evrimi inkar ediyorsunuz onlar sahte degil canlandirm uyanin artik !!

G

Bunların üzerinde uydurulan yalanlara canlandırma resimleri mi diyorsun?

Hasan Sumeyra 6 yıl

Bak bakalım hangisi maymun hangisi insan?

Hasan Sumeyra 6 yıl

Gerceeek !? Bunlar bulunan gercek fosiller maymun degil onlar insan ile maymunumsu dedigimiz bir fosil ilk bunu ogreninde gelin !

Gamze Cakir 6 yıl

Sizin kullandiginiz postunuzdakilerden bahsediyorum ben konuyu saptirmayin !

Gamze Cakir 6 yıl

Evrimi enseste tercih ederim. İkiside yalan olabilir. Ama gercek olacaksa evrim olsun.

N

Halihazırda maymunlarda hala ensestle çoğalıyor hatırlatırım

Hasan Sumeyra 6 yıl

İyi ya insan olarak azicik farkimiz olsun !!! Direk insan olarak yaratilip boyle cogaldigimizi soyleyen bilim degil din !!

Nazlı Yokgörme 6 yıl

Evrimcilerin yaptıkları tek bir şey vardır. Milyonlarca yıl önce yaşamış ve soyu tükenmiş olan bazı canlıların fosillerini bulur ve bu fosillerin birer "ara geçit formu" olduğunu öne sürerler. Bu yöntemle üretilmiş olan sözde ara geçit formları da, tüm dünyaya "Evrimin büyük delili" olarak gösterilir.

H

Hangi bilimsel arastirmada yada arkeolojik kazida ve ya antropolojik bir laboratuar da bulundunuzda evrimi inkar ediyorsunuz ?! Bana yaptiginiz calismalari gosterin mantiksiz diyerek siyrilmayin isten ?

G

Ya hasan bey siz diyorsunuz ki fosiller bulunuyor? Gunumuz insan türü olan homo sapiens sapiens'e %90 uyusan dna ile kanitlanmis fosiller, bulunan bir kac fosil dediginiz kendinizi üstün gormeyin bunu ben yilanlar eskiden denizde yuzen bir canliymis daha sonra cigerleri olusup karaya cikmis deseydim haa tamam ok o zaman deyip kabul ederdiniz insan irkisiniz diye bu kadar ben tekim en birinciyim havalariyla evrimi inkar edemezsiniz kullandiginiz atesi siz degil maymun dediginiz homo habilis bulmustur !!

G

Ya sen ne diyorsun arkadasim ne demek bilemez bunlarin cok buyuk kanitlari var tarih oncesi arkeolojisi okuyorum ben derste ogretilen tezlerde sunulanlar yalan yani oyle mi ?!

Gamze Cakir 6 yıl

Yasin 80 - Yeşil ağaçtan sizin için ateş çıkaran O'dur. İşte siz ateşi ondan yakıyorsunuz.

Hasan Sumeyra 6 yıl

Tamam yasinde gecmis hadi dagilalim ya jshsjshshshssjshsh tamam jshsjshshhshshs

Gamze Cakir 6 yıl

Hahhahahha sanmam!? sapiensin kullandigina dair arkeolojik izler var! Peki ya nerden bulumus? Neandarthalinde kullandigina dair izler var ayni yontemle bulunmus !? Habilisinde var ayni yontemle bulunmus peki austrolopithecus un kullandigina dair neden iz yok dusun sonra konusalim

Gamze Cakir 6 yıl

Ya de yürü git! Evrimciler tarafından yaklaşık 70 milyon yıl önce soyu tükenmiş bir canlı olarak tanıtılan ve sudan karaya geçiş formu olarak gösterilen Coelacanth (Rhipitistian Crossopterigian) adlı balık, Evrimcilerin büyük şaşkınlığı altında, 1939 yılında Madagaskar açıklarında canlı olarak bulundu...

Hasan Sumeyra 6 yıl

Oysa Evrimciler tarafından "işte ara geçit formu" diye öne sürülen bir kaç canlının da hiçbiri gerçekte böyle bir özelliğe sahip değildir. Zamanla bu gerçek ortaya çıkmıştır.

H

Ne uyduruyorsunuz allasen ya bilip bilmeden cak cak otmek kolay beyfendi bana calisma yaptiginiz bilimsel ortamlari soyleyin !? Bana yök tarafindan kabul edilmis tezleri sunun !? Ben prehistoryaciyim tarih oncesi arkeolojisi okuyorum yök un kabul ettigi tezlerim var dunyanin kabul ettigi ama muslumanlarin kabul edemedigi tezler var bunlarla ilgili hadi eyvallah

G

Yasin 81 - Gökleri ve yeri yaratan, onların benzerlerini yaratmaya kadir değil midir? Evet! Elbette kadirdir. O, her şeyi hakkıyla bilen yaratıcıdır.

H

Kendini üstün gören insan ırkı ahhh ölüp gideceksiniz toprak olacaksınız ugrastiginiz seylere bak kanit diyorum kitaptan bi parca gosteriyorsun peki bende bilimsel kitaptan alintilar atsam/ne olacak? Kim hakli ?

G

Cevap verecegim dersten cikayim

H

Verme abi verme yasin suresi atiliyor hdhshshshsh

G

Bu adama birsey anlatamazsın. Anlamak istemez.. Onun yaptıği sey: Naber len maymunlar ehe ehe heeee demek.. Amacı bu.... Ne kadar acınası bir durumda olduğunun farkında değil

E

Ya de yürü git!
Evrimciler tarafından yaklaşık 70 milyon yıl önce soyu tükenmiş bir canlı olarak tanıtılan ve sudan karaya geçiş formu olarak gösterilen Coelacanth (Rhipitistian Crossopterigian) adlı balık, Evrimcilerin büyük şaşkınlığı altında, 1939 yılında Madagaskar açıklarında canlı olarak bulundu...

H

Evrim'in "üç büyük delil"inden üçüncüsü ise At Serileri'dir. Evrimciler soyu tükenmiş at türlerini, yalnızca işlerine gelenleri kullanarak küçükten büyüğe doğru dizmiş ve günümüzdeki atın bu seri içinde evrimleşerek oluştuğunu iddia etmişlerdir.

H

Senin inandığin dinde insan yaşamınin tamami 10 bin yildan ibaret... Ya yuru git

E

Evrim için elle tutulur hiç bir veri yok diyen tamamen ilizyon, uydurma, görülemeyen, bir yaratıcıya inanıyor. Neyi tartışıyorsunuz ki zamanınıza yazık.

M

Gercekten neyi tartisiyoruz ki soru soruyorum ayet atiyor

G

İlk soruyu ben sordum ve hala cevap alamadım.


Evrimciler ara form fosillerinin çok olduğunu söyler.
O halde neden sahte ara form fosili yapma gereği gördüler?
Bir çok orjinal ara form olduğu halde neden kendi elleriyle yaptığı reconstructionlarla, maketlerle, hayali çizim resimlerle insanları aldatmayı kandırmayı denediler?

H

Sizin anlama biraz sorunlu galiba ben yine atayim da belki gorursunuz gozunuz ile beyniniz bir iki dk kontaga girerde anlarsiniz

G

1.Piltdown adamı Sahtekarlığı 2. Java adamı sahtekarlığı 3. Nebraska adamı sahtekarlığı 4. Orci adamı sahtekarlığı. Ve daha nice sahte Ara fosil uydurması yalanlar. Ne diceksin?

Hasan Sumeyra 6 yıl

Hahhhahahah arastirma yapmaya calisip mi geldin git bilimsel tez oku gel sığ dusuncesi olan ve kendi tezini tam anlayip kavramadan savunan insanlara nefes tuketmeyecegim nede olsa kaciyorum deyip googleye iki bakip yanlis bilgilerle geliyorsun bos .

Gamze Cakir 6 yıl

Bana görede senin bilgilerin yanlış ne olacak?

Hasan Sumeyra 6 yıl

Bisey olmayacak hayata devam edecegiz oturup yas tutmami mi istersin ?

Gamze Cakir 6 yıl

İyi o zaman durmak yok yola devam

Hasan Sumeyra 6 yıl

Böyleyken. ..

H

Bize böyle yutturmaya çalıştılar neden?

H

hasan bey yukarda açıklamış hanımefendi niçin böyle yapıyorsunuz? Bunlar bilimsel kanıt olsun diye yapılan fosiller değil. Müze gibi geçmiş yılları canlandırmak adına yapılan kuklalar. Siz hiç gittiniz mi yurtdışında böyle bir müzeye? Tavsiye ediyorum gidin. En azından şu anda ne kadar gülünç argümanlarda bulunduğunuzu görürsünüz.

Oytun Eğilmez 6 yıl

Hahahahhahah ayni seyleri cevir durr valla cok komik ya arkadasim ilk attigin gorsel dogru ikinci attigin gorsel canlandirmaa !? Sen filmde hz muhamedin canlandirmasini izliyorsun ee o zaman muhammette sahte mi ?

G

işte o kadar

Erol Dagi 6 yıl

Bak yazında hem orjinal ara formlarının varlığını kabul ediyorsun hemde uydurma kanıt olarak gösteriyorsun..aslinda bu zekanla yazi yazabilmen bile başarı sayılır yahu.. Seni motive etmemiz lazım bizim.. Çok ayip ediyoruz bizler

E

Gercekten oyle erhan ne yaptigi da belli degil tamamen kabul etmese formlari atarsin ama canlandirmalira takilmis arkadas gercek kemikleri kabul ediyor

G

Çünkü baskasinin bilgileri ile geliyor buraya...

E

Ona bunu biri anlatıyor oda buba inanıyor... Anlatan ilahiyat mezunu.. Onu kabul ediyor.. Ama bir bilim adaminin fikrini ret rdiyor...

E

Erhan Daşıkan sen kimin bilgileri ile geliyorsun.
Doğarken yanındamı getirdin?

H

yav arkadaşlar ikna edemezsiniz. Adamın hocası deli sait. Sobayla konuşan kişinin kitaplarını okuyan insanı ikna etmeniz mümkün değildir. Sallayın kendi kendine yazsın. Zaten sizin yazdıklarınızı ikna olurum korkusu ile okumuyor.

M

Hayir... Öğrenmek istedim ve öğrendim... Kuranida ögrendim. İncili de... Sen neyi araştırdın da müslüman oldun?

E

Hshhshshshhs garip cidden

G

Yahu insan neden kendini böyle ezdirir... Parami veriyorlar sana bunun için?

E

Kim demiş bilim adamlarının sözünü kabul etmediğimi.

Malcolm Muggeridge evrim teorisinin yakın gelecekte düşeceği durumu şöyle açıklamaktadır:

Ben kendim, evrim teorisinin, özellikle uygulandığı alanlarda, geleceğin tarih kitaplarındaki en büyük espri malzemelerinden biri olacağına ikna oldum. Gelecek kuşak, bu kadar çürük ve belirsiz bir hipotezin inanılmaz bir saflıkla kabul edilmesini hayretle karşılayacaktır. 21

H

Buraya tartışmaya gelmediğiniz aşikar. Ne desek boş. Attığın fotoların bile gerçekten bilim dünyasına fosil olarak yutturulduğunu nasıl kanıtlayacaksınız?
Bu fotolar canlandırma. Bunu anlayabildiniz mi?

Aşağıdaki gibi müzeler var dünyada bir sürü. Bu müzelerde gerçek fosillerin yanında o dönemin hayatını canlandırdıkları kuklalar ve mumyalar yaparlar ki ziyaret edenler daha iyi kavrayabilsin.

https://www.tripadvisor.com.tr/ShowUserReviews-g190454-d191373-r168180956-Natural_History_Museum_Naturhistorisches_Museum-Vienna.html

O

Peki bu fosillerin Künyesi var mı? Sahte olmadıklarını nerden bileyim. Künyesi olan fosillerin linkini at bana.

Hasan Sumeyra 6 yıl

Ne künyesi? Bu kadar müzede sahte fosil olmaz merak etmeyin. Bilim böyle çalışmaz. Sizin gönderdiğinizin kaynağı bile yok buradaki fiziken varolan gerçek müzelere mi şüpheci yaklaşıyorsunuz? Eğer gerçekten merak ediyorsanız sizle paylaşabilirim. Bu fosillerin gen haritaları bile çıkarıldı. Artık çok başka bir boyuttayız. Aynı şüpheciliği kaynağı belli olmayan, paylaştığınız fotolar için de göstermenizi beklerdim. Bunu sormanız ayrıca güzel birşey. Tabi ki kaynağından şüphe etmelisiniz, araştırmalısınız.

Oytun Eğilmez 6 yıl

Google den arastirip gelmek biraz yordu hasan beyi

G

O bir yazar be cocuğum... Ahhhhh

E

Birak birak gecen bi tane türk manken de evrim icin ayni seyi demisti hshdjsjdhhdjd onlar icin onemli bunlar baska kanitlari yok çünkü

G

Evet beni çok yordunuz ben kaçar...

H

Kac tabi zor oldu bilimsel tezleri googleden bakip curutmeye calismak git dinlen

G

http://www.tripbase.com/blog/10-evolution-exhibits-that-will-blow-your-mind/ buyrun zilyon tane gerçek fosil.

Ayrıca "canlandırma" mumyalar var.

O

Mesai bitti mi?

E

http://www.spain.info/en/que-quieres/arte/museos/burgos/museo_evolucion_humana.html

O

Bana bak.. Ssk var mı.? Maaşlar nasil troollükde?

E

abi evrimi evde kendimiz mi çürütüyoruz yoksa çürümüş halde kargoyla yolluyorlar mı?

M

Kurutup proşütto da yapabilirsiniz kendiniz

Oytun Eğilmez 6 yıl

yok ben tecrübeliyim deney yapabiliyorum abi... Ortaokulda fasulye çimlendirdim, lisede osuruğumu yakmayı denedim... Yani çürütebilirim.. yeter ki A9 stüdyosunda kedi sevmeme izin versinler...

Mehmet Gülümser 6 yıl

Hehehe toplumun bilime bakış açısını çok güzel hicvetmişsiniz Tebrik ederim. Olay aynen budur.

Oytun Eğilmez 6 yıl

Bunlara cevap yok. Sadece nerde yapıldığı belli olmayan bir foto ile burada tartışma açılmış. Bu insanlar tartışmaya gelmiyor buraya. Zaman kaybı.

Şahsen inanıp inanmaması evrime umurumda değil. Beni bu tartışmaya sokan şey bizi enayi yerine koyması. Aklımızla dalga geçmesi.

Adnan Hocanın yalan yanlış yayınları ile bu iş çürütülmez. Madem evrimin çürütebilecek muhteşem iddialarınız var, emin olun evrim teorisyenlerinin olduğu üniversiteler bu iddiaları seve seve değerlendirirler ve yine emin olun buradaki insanlar evrim çürütüldüğünde bir dakika bile düşünmeden doğrunun yanında yer alırlar. Herkesi kendiniz gibi sanmayın.

O

adnan oktar 60 yaşında.. 1400 eserim var diyor.. 20 yaşında yazmaya başlasa ( ki son 20 yılda peydah oldu) 40 sene de 1400 eser yılda 35 edeer.. Ayda 2.9 eser.. Adam abartısız 10 günde bi kitap yazmış... Haa bu arada günde 6 saat kedicileriyle canlı yayında yapıyor...

M

at gözlüğü takınca böyle işte

E

parmaklarımızın suda büzüşmesinin sebebi, bi zamanlar suda yaşamış olmamızmış.. Üşenmedim araştırdım.. Islakken tutunmayı sağlıyormuş.. Aynaya baktım.. Hay allah dedim... Gudubet bi balıktan böyle atletik yakışıklı karizmatik bi adam yaratmak nerden aklına geldi allaaam dedim.. Hay sen çok yaşa dedim güldüm.. İnginç şeyler hakaten..

M

Sabah sabah gönderiyi gördüm ilk önce troll sanıp güldüm, yorumları okudukça da kanser oldum burada. Ya sebebi neydi ki :((

S

50 tane ateist evrimci birbirinizden destek alarak üstüme geliyorsunuz.
Bırakında Adnan hocadan google amcadan biraz destek alalım, o kadarıda olsun canım.

H

Yakinda adnan hocaniz da tayip erdoganla ters düşer gelip aglarsiniz evlerine atesler salsin diye bos ver be abi sen takil öyle

G

Hic gerçeklerini üzerinde çalışma yaptıktan sonra çok kolay zarar görecek olma olasılığı yüzünden paketlerini ve resimlerini yapmış olma sebebi aklına geldi mi insan üzerinde de önceden çeşitli işkencelerle yapılan deneyler den sonra insan maketleri yapilmadimi her seferinde bir insanimi yariyorlar

Kanit çok Abi önemli olan senin bir yalanami yoksa yalanciyami inandigin

B

Gerçek ....

S

bence bu kaaa karmaşanın tartışmanın kaosun alemi yok.. Ben tanrı olsam prim sistemine geçerdim.. Konsepte 72 huri mi var efenim... Veririm %10 nu avans olarak.. Bakın görün ne savaş kalır ne sömürü ne kapitalizm ne bahislerde şike sklandalı ne de gdo lu tohum tırı vırısı... Tek kalemde çözülür... Burdan tanrıya sesleniyyorum... elma olayından dolayı zaten çok mağdur olduk... Gel bu işi sağduyu ile sözelim.. Gözlerinden öpüyorum

M

Sahte fosiller evrimin olmadiginin kanitiysa eger, sahte peygamberler de allahin olmadiginin kanitidir.

A

Bu arada haberin olsun, genlerinin yaklasik %3u Neanderthal'lerden gelir. Yani senin anlayacagin maymunlar ebeni bellemis.

A

Gamze geldim simdi dersten ciktim cok yorum var olayi özetle bakayim

H

Ozetleyemem hshshshsh tek diyebilecegim tezleri curutemiyor googleden bakip gelme bile uzun suruyor anlastik ama galiba

Gamze Cakir 6 yıl

Heee bosver

Hamit Salih 6 yıl

O zaman

Hamit Salih 6 yıl

Yaşayanı bilen var onun: Ornitorenk

K

Bir dakika bir dakika, Siz geçen paylaşımınızda "Ara formlar yok" dememiş miydiniz? Şimdi nasıl oldu da "Bir çok Orjinal Araform olduğu halde" ye döndünüz? Bence ara formlara en güzel örnek bir neandertal beyni kullanan sizsiniz.

E

Size göre dedim anlamadın mı?

Hasan Sumeyra 6 yıl

Yazdığınızdan bunu çıkarmak için Ömer Çelakıl olmak gerekiyor sanırım. Şifrelenmiş olsa gerek.

Eray Dilaver 6 yıl

Evrim karşıtlarının hayalindeki araform yok deniyor sadece. Yani kulağı olan ağaç, yüzgeçli baykuş gibi. Tüm türler bir tür arageçiş formudur.

Oytun Eğilmez 6 yıl