Buğday çimi nedir?

buğday çimi nedir?
Dünya üzerindeki besin değeri en yüksek içecek. Tam buğdayın filizlendirilip toprağa ekilmesinden elde edilir.

Çok uzun yıllar boyunca terapi ve besin takviyesi amacıyla kullanılmıştır, özellikle Dr. Ann Wigmore ve onun liderliğinde kurulan enstitülerde kanser ve MS gibi kronik hastalıkları iyileştirmek amaçlı kullanılmıştır. Taze sıkılmış olanı içerdiği canlı enzim seviyesi yüzünden en etkilisi olarak bilinir, fakat tablet, toz, konsantre olarak da bulmak mümkün.
Faydaları neler?

A, C, E ve K vitaminleri açısından en zengin kaynaktır
B kompleks vitaminleri açısından çok zengindir, özellikle içerdiği iyi miktarda B 17 laetril vitamini sayesinde kanser hücrelerini sağlıklı hücrelere zarar vermeden öldürür
Yüksek ve dengeli oranda organik kalsiyum, fosfor, magnezyum, sodyum, sulfur, çinko ve potasyum içerir
1 shot bardağı çim suyu 103 vitamin, mineral ve amino asit içerir, besin değeri olarak 2.5 kilo sebzeye eşdeğerdir.
Havuç ve diğer sebze, meyvelere göre çok daha güçlü detoks etkisi vardır. Dr. Earp-Thomas, 6.8 kilo buğday çiminin toksin attırıcı etkisi olarak 158.8 kilo havuç, kereviz ve diğer besleyici sebzeye eşdeğer olduğunu söylemiştir.
Dışardan almamız gereken tüm amino asitleri içerdiği için tam proteindir. Bir çok doktor tarafından içerdiği yüksek besin değeri sebebiyle tam besin olarak da tanımlanır.
% 70 oranında klorofil içerir. Klorofil ışığın oluşturduğu ilk üründür ve herhangi bir elementten çok daha fazla ışık enerjisi içerir. Vücutta birikmiş olan ilaç atıklarını ve kimyasalları temizler ve mevcut toksinleri nötralize eder.

beyaz kan hücrelerine daha fazla oksijen taşıyarak immün sistemini güçlendirir, kırmızı kan hücrelerinin yeniden yapılanmasını sağlar.

Hayvanlar üzerinde yapılan araştırmalarda klorofil herhangi bir toksik reaksiyon göstermemiştir. Kandaki kırmızı hücrelerin sayısı 4-5 günlük klorofil tüketiminden sonra normal seviyelerine yükseldiği, ileri düzeyde anemi hastası veya kan sayımı düşük olan hayvanlarda yapılan testlerle ispatlanmıştır.
Klorofil bir çok bitkiden elde edilebilir, fakat içerdiği, insanın ihtiyacı olan 100 den fazla besin ile buğday çimi suyu en etkili olanıdır. Organik torf toprakta yetiştirilirse, topraktan 92 minerali emerek bünyesine alır.
Birscher klorofili ‘konsantre güneş gücü’ diye isimlendirmiştir. Araştırmalarına göre ‘klorofil kalp ve damar sistemini güçlendirir, bağırsakları karaciğeri ve rahmi olumlu etkiler.’
Ağır metallerin vücuttan atılmasına yardımcı olur.
Yüksek tansiyon tedavisinde etkilidir.
İçerdiği yüksek beta karoten oranıyla, çevresel toksinlere karşı kalkan oluşturur.
Demir bakımından zengindir, dolaşımın hızlanmasına yardımcı olur.
Radyasyona karşı koruma görevi vardır
Saçların beyazmalamasını önler
Karaciğer, dolaşım ve sindirim sistemleri için detoks etkisi vardır
Cilt için en güzel temizleyicidir, akne, egzama, sedef gibi cilt hastalıklarında çok etkilidir.
Kesik, yanık, böcek ısırması, zehirli sarmaşık ve tümörlerde cilt dışından uygulandığında çok etkilidir.
Boğaz ağrısı, kötü ağız kokusu ve diş çürümelerini tedavide etkilidir.
Kandaki alkali seviyesini yükseltir.
Çok güçlü yaşlanma karşıtıdır.
Kolonu temizler, kolon duvarlarını iyileştirmeye yardımcıdır.
Hücrelerdeki enzim seviyesini arttırır, yenilenmelerini sağlar
Metabolizmayı hızlandırır
Bernard Jensen buğday çimi suyunun minimal enerji harcanarak birkaç dakika içinde sindirildiğini söylemiştir.
Kan şekerini dengelemeye yardımcıdır.
Hazmı kolaylaştırır, kabızlık tedavisinde ve bağırsakların düzenli çalışmasında çok etkilidir.
Akciğerlerde asidik gazları solumak nedeniyle oluşan yaraları iyileştirebilir, klorofille artan hemoglobin üretimi sonucu hücrelere kanla daha fazla oksijen taşındığı için karbonmonoksidin vücuda zararları minimize edilir.
Bilinen herhangi bir yan etkisi yoktur, bazı insanlarda mide bulantısı yapabilir. Çok ender de olsa alerji oluşturabilir.

Nasıl içeceğim?

1 shot bardağı yani 60 ml kadar almanız gerekir. Eğer medikal sebeplerle kür olarak alacaksanız 60 ml ile başlayıp vücudu alıştırdıktan sonra 170-300 ml arası içebilirsiniz. Kolon implantı olarak veya cilt üzerine topik olarak da uygulanabiliyor. Her zaman aç karına için ve sindirmek için bir 15-20 dk bekleyin. Ağzınızda çalkaladıktan sonra yutmak en iyisidir çünkü ağzınızdaki enzimlerle karışır, daha kolay sindirilir ve diş minesine çok yararı vardır. Ağızdaki yaraları da iyileştirdiği biliniyor. Çok konsantre ve güçlü olduğu için ilk sefer 60 ml den fazla almayın, kusma veya başdönmesine neden olabilir (detoks semptomu olduğuna işarettir).

Nerden bulabilirim?
En iyisi kendiniz yetiştirmenizdir.

com-lcun8frck39ola2e2dlq.jpg
B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
17
17 CEVAP

Gfoduz bugay i nereden bulabiliriz.

A