Evde kendi kendime nasıl zayıflarım?

Selamlar dostlar,
1 ay geçti postu yazalı.
bir güncelleme yapmak istedim.

Kan testi yaptırdım, hiçbir sorunum yokmuş (insülin direnci vs.)
sağlıksız besleniyormuşum.

neyse beslenmeme dikkat etmeye başladım. (akşam 6dan sonra yemek yok, ekmek yok, şeker yok)
Ve bu gün 80 kiloyu gördüm tartıda. Ekstra spor yapmadım, ve eskisi gibi sürekli açık çekmiyorum, artık açlık ara sıra gelen güçlü bir duygu ama sonra gidiyor.

Hepinize teşekkür ederim. Hala söyleyecek bir şeyleri olan yada ilave tavsiye vermek isteyen olursa başım üstüne

Arkadaşlar nasılsınız?
Ben kilo vermek için diyete başladığımdan beri 4 kilo daha aldım.
Şuan 86 kiloyum. (1,77 boy 27 yaş, göbekli)
çok üzgünüm, çok mutsuzum.
Sürekli açım ve asla doymak bilmiyorum. Midem hep aç.
Şöyle kutsal su, büyülü iksir yok mudur benim iştahımı kapatacak?
iştahımı kesecek, yemeklerle aramı bozacak bir şey yok mudur?
yoksa ben az ama sık sık diye diye dünyaları yiyen, yarım saat ağzım boş dursa açııııımmm diye kükremeye başlayan biriyim.
yardım edin güzel insanlar,

Ö
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
83
83 CEVAP

insülin direncini ölçtür. 108 kilodan 70e düştüm. İnsülin direncimi yenmiştim ama yürüyüşü bırakınca 10 kg gerii aldım:( diyete ilk başladığımda yarım ekmek sandwichle kahvaltı yapıyordum:)) çünkü normalde 1 ekmek yiyordum. Herşeyi yedim ama hep yarım yedim. Simit aldım yemeye başlamadan yarısını attım. Çikolata aldım iki dilim kırdım yemeye başlamadan kalan kısmını attım. Canım bişiler istedikçe su içtim. Döner aldım yarısını kestirdim garsona sadece yarım getir dedim. Sonra sonra porsiyonlar daha da azaldı. Şimdi alıştım dolapta yarım bıraktığım şeyleri unutuyorum bile. Kilo vermek sabır işi. Öyle üç ayda hoop bitti olmaz. 1 sene de ver. Ayda 1 kilo ver. Ama beslenme alışkanlığın değişsin. Dediğimi yap. Birşeyi yemeye başlamadan önce yarısını yanındakine ver. Eğer yanında kimse yoksa ziyan olacak ama çöpe at yoksa başladın mı hepsini yiyor insan. İlk ısırıktan önce yarısını imha etmelisin. Sonra sonra alışıp dolaba koyabiliyor insan:))

D

haklısın seneye kadar 75 kiloya düşsem yeter aslıdna

Özhan Yereç 6 yıl

ozman geride alınmıyor. Daha önceleri 2 ayda 10-15 kilolar verirdim hepsini de geri alırdım. Şimdi en azından vermesem de almıyorum. 7-8 yıldır 75-80 arası gider gelirim. Ama bizim gibiler hep dikkatli olmalı. Biraz fazla yersem ertesi gün direk kısarım:)))

Deniz Disbudak 6 yıl

Bende de insülin direnci var bir yılda verilen ilaçlar ile 16 17 kg verdim ve öylece durdu 2 yıldır gram gitmiyor ilaç da alıyorum diretti siz nasıl o kadar çok verdiniz beslenme dışında ilaçla mı?

Ayşegül Atalayın 6 yıl