Hindistan cevizi yağı yenir mi?

hocalarıma birsey sormak
istiyorum

hindistan cevizi yagı yenirmi

Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
45
45 CEVAP

Saf soguk press organik hindistan cevizi yagi saglikli bir beyin icin en cok onerilen yagdir. Icinde MCFA's yani orta zincirli yag asitleri icerdigi icin karacigede direkt ketonlara metabolize olur. Bu ketonlarda beyin hucrelerinin kullanabilecegi enerji kaynagidir. ozellikle insulin resistansina maruz kalan beyin hucreleri glukozu yeterince metabolize edemedigi hallerde bu ketonlari metabolize ettigi icin yeterince beslenip enerji alma firsatina kavusur. beyinden kaynaklanan bir cok norolojik hastaliklara iyi gelmesi de bu nedenledir. Ben sabah yumurtalarimi hep hindistan cevizi yaginda yapiyorum. Neli yaparsaniz yapin, (sucuklu, pastirmali, sebzeli peynirli, etc) cok lezzetli oluyor. Esim Motor Noron Hastasi o nedenle 4 yil once cok arastirma yapmistim bu yag uzerinde. Hastalik ilerliyorumu evet ilerliyor.. Ama bu yagi kullanmasak ne hale gelecekti onu bilmiyorum tabi.

E

Hangi ürünü kullanıyorsunuz acaba teşekkürler

Nuray Aksen 6 yıl

Nuray hanim ben Amerika'da yasiyorum. Sam's club diye Metro gibi bir supermarketler zinciri var, ordan aliyorum. Hem kalite iyi hem fiyat iyi. Artik hangi firmaya yaptirirlarsa onu aliyorum. Kalite iyi.. Soguk press, organik, rafine edilmemis.. Aradigim ozellikler budur Hindistan cevizi yaginda.

Emel Gülcü 6 yıl

Esimin rahatsizligi nedeniyle kilo kaybi cok oluyor. Onun icin hindistan cevizi yagi ile kek yapyiorum cevizli elmali uzumlu filan.. Keza yine kurabiye yapiyorum. Kurabiyelerde hindistan cevizi yagi, yumurta, yogurt, buckwheat, ogutulmus keten tohumu, tam bugday unu, badem unu, hindistan cevizi unlarini karistirarak katiyorum. Ceviz ve kuru uzumu de ihmal etmiyorum. Kilo kaybini baya bir minumuma indirdik bunlari yemesi sayesinde. Gunde iki kurabiye yeterli oluyor.. Tabi yemeklerin yanisira.

Emel Gülcü 6 yıl