İnsan fıtratı islama uygun mudur?

İnsan fıtratı islama uygun mudur?
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
54
54 CEVAP

Din alimi dediginiz insanlarin hemen hepsi kafayi kadinla bozmus!!!

C

Maalesef öyle. Ben din alimi demiyorum zaten onlar kendini alim zannediyor.

Merziye Saçu 6 yıl

BAyan din alimelerimizin olmamasi bir defa kendi basina bir hata!! Neden kadinlari ilgilendiren konulari kadinlari en iyi anlayan yani yine kadinlar islemiyorlar , gerci bu gunku din anlayisinda yogrulmus bayanlardan cikacak alimede bir ise yaramazda, kuranla yogrulmus bayanlarin kuran isiginda, kadinlara neyin ne oldugunu anlatmasi lazim

Cem Turkarslan 6 yıl

Bi ülkede böyle bir kadın çıkmıştı fakrunde idi ismi galiba. Kadını linç ederek öldürdüler.

Merziye Saçu 6 yıl

Daha çok yakın zamana kadar kadının sesinin dah di haram olduğu safsatasıyla şekillendi kadın. İçinde nefsinin istekleri dışarıda toplumun istekleri. Kadın topluma baş kaldırdığinda hemen yaftalandı. Sustu. Susturuldu... Hem erkekler hem de hemcinsleri tarafından.

Merziye Saçu 6 yıl

Aslinda kadın alimler de var sayılari az olsada(bilim kadinlarinin sayılarinin azligi gibi) sadece kitle iletişim unsurlarıni daha az tercih ediyorlar sanıyorum. Daha kücuk kitlelere hitap ediyorlar diye düsunuyorum. İkitidar olma/olmama istenciyle ilintili bir mesele olabilir bu.. Bir de bilgiyi paylasmak yerine gizlemek ögretilmiş tabi.. Yoksa ögrenilmis caresizliklerden ve ön yargilardan kurtulsalar tozu dumana katar kadinlar..

Kübra Günhan 6 yıl

Kadinlar yemekten utuden cocuktan firsat bulamiyor ki alime olsunlar

Meral Buğa 6 yıl

Bulurlar bulurlar.. Firsati dileyen sen, veren ve firsatı yaratan Allah sonucta.. Kimileri tüm bu şikayet ettiniz şeyleri yaparken ayni zamanda alim-e olur.. Kimileri de tüm bunlari dediginiz gibi terkederek.. Tarz meselesi bence.. Sana uygun üslubu da allah bilir elbette..(sana derken şahsınıza söylemedim.. Hepimiz icin diyorum yani..)istemek lazım, istedigin seyi elde etmek icin calişmak lazım, bir de Allahın lütfetmesi lazım.. Ki evvel allah, O samimi şekilde isteyene ve emek verene karşilıgini verir..

Kübra Günhan 6 yıl

Yok zaten latife ettim, katiliyorum soylediklerinize..

Meral Buğa 6 yıl

Allah bildigiyle amel edene, bilmedigini ogretir;amenna ve saddakne

Meral Buğa 6 yıl

inşallah Allahın lutufta bulundugu kullarindan oluruz kardesim..

Kübra Günhan 6 yıl

Insallah

Meral Buğa 6 yıl

amin

Kübra Günhan 6 yıl