Kilo vermek için yağ yakıcı kullanmak istiyorum yan etkisi var mı?

Arkadaslar merhaba, suan düzenli olarak spora gidiyorum ve antrenör çok fazla terlemediğimi söylüyor, yağ yakıcı kullanmamı tavsiye etti çünkü ciddi kilo vermeyi düşünüyorum. Yağ yakıcıların yan etkisi var mıdır, zararlı mıdır, kullanan var mı? Teşekkürler.

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
36
36 CEVAP

Öncelikle ağırlık antrenmanlarını ihmal etmeyin. Ve beraberinde cardio gelsin. Ağırlık antrenmanı en iyi yağ yakma şeklidir. Cardioya nazaran daha geniş zamana yayar yağ yakımınızı(Growth hormonu sayesinde) Ve antrenman periyotlarınızı nabızını yüksek tutacak şekilde yapabilirsiniz.Her şeyden önemlisi de beslenme. Nasıl besleniyorsunuz?

E

vejeteryan olduğum için baklagil ağırlıklı özel diyet uyguluyorum. Klasik aslında sabahki kahvaltı menüsü bir dilim ekmek, peynir, beş zeytin bir yumurta. Ara ögünler meyve, yeşil çay, badem degisiyor. Aksamları da ögleki gibi ama asla karbo almiyorum aksam

Sude Kardeş 4 yıl

Sude Kardeş Makro hesabı yapmanız lazım. Ve uygun beslenme programınız olduktan sonra sabırlı olup antrenmanlarınıza devam edin. Sabah aç karnına veyahut antrenmandan sonra cardio uygun olacaktır. Sizin seviyenize uygun olarak da HİT cardio yapılabilir.

Emre Sıpor 4 yıl

Emre Sıpor hiit biraz ağır kaçabilir sonuçta sportif alt yapısı olmayabilir.

Gökhan Kadoğlu 4 yıl

Gökhan Kadoğlu Seviyesini tam olarak bilmiyorum. Eğer kondisyon olarak uygun ise. En azından uzun süreli yapmak yerine azar azar yapılması taraftarıyım. Ama tam kapsamlı bilgi veremiyoruz antrenmanının şiddeti nasıl beslenmenin ölçüsü nasıl.

Emre Sıpor 4 yıl

seviyem düsüktür ya baya, yeni basladim

Sude Kardeş 4 yıl

Sude Kardeş Adaptasyon programı uyguluyorsunuz o halde ?

Emre Sıpor 4 yıl

evet

Sude Kardeş 4 yıl

Sude Kardeş Tamamdır. Sabırlı olun. Böyle hemen spora yeni başlayan insanları teşvik ediyorlar supplemente deli oluyorum. Ağırlık antrenmanlarınızı istekli yapın. Zira ne bayanlarımız var koşu bandından inmiyorlar zayıflar ama derileri bir hayli sarkık. Ağırlık çalışıyor iken de beslenmenize özen gösterin. Hayvansal gıdalar yemiyorsunuz ama baklagillerden yumurtadan almaya çalışın protein ihtiyacınızı. Ve karbonhidratı her zaman az az olarak almayın. Vücudun adaptasyon sürecine yönelik atışlar yapın sürekli. Yani sabit karbonhidrat ile ilerlemeyin yada 0 a yakın karbonhidrat ile.

Emre Sıpor 4 yıl

çok teşekkürler!!

Sude Kardeş 4 yıl

Takıldığınız nokta olursa yine buradayım

Emre Sıpor 4 yıl