Kuran değiştiğinin veya değiştirilmediğinin kanıtı var mı?

Merhaba arkadaşlar bisey kafamı kurcalıyor bilgisi olan aydınlatsın kuran değiştirilmedi deniyor bunun kanıtı var mı? Ya da değiştirilmiş mi kanıt var mı ?

Ç
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
62
62 CEVAP

Halil Serbest bn ilahiyat ogrencisim bizim hocalarımız in heside profesör çalışmaların hepside akedemik bize hepsini kaynaklari ile beraber ictihatle beraber kanıtladılar. Kuran degistirilmeden günümüze gelmiştir tarafsız gözle metnini okuyarak o günün sartlarini bilerek kaynakları ile beraber doğru yerden beslenirseniz emin olun sizde buna inanacaksinizdir.

D

Olmaz çünkü araştırılmış akedemik çalışmalar hepside. Orada bize babaannenizin dedenizin inandığı gibi değil arastirarak tenkit cilik gözüyle dininize inannin manasini bilin ne için indirilmistir degistirilmismidir bir çok soru hepside arastirilmistir. Ben emri baki illahada benim dediğim demiyorum ama gelin birde araştırılmış tartilmis verilere bakalim. Suanki muslumanlara bakarak yargilamayalim. Hz. Peygamberimizin hayatini en bilimsel en tarafsiz sahih kaynaklardan okuyalim öğrenelim. Kuranı araştıralım.

Duman Somçağ 6 yıl

hocalarının karnı kuranın degistirilmesini inkar etmekle doyuyor, sen şimdi hocalarınla aç mı kalmak istiyorsun? Tabiki kuranın değiştirildiğini inkar edeceksin.

Halil Tınarözü 6 yıl

O zaman bnde sizin için bunu diye bilirim kuranı inkar etmeklede karnı doyanlar var.

Duman Somçağ 6 yıl

zaten sadece diyorsunuz, icraat yok. Kurandan para mı kazanıyorz. Seninki de laf olsun konuşması. Bildigin ilahiyatçısın belli oluyor

Halil Tınarözü 6 yıl

İşte bizde kurandan para kazanmiyoruz ne alakası var

Duman Somçağ 6 yıl

Kaynaklar neler kanıtları nasıl okuyabilirim

Çiçek Ramizden 6 yıl

Enis doko diye doktora yapan biri var ona sorabilirsiniz.

Ozgur Şirin 6 yıl