Sigarayı bırakan kişiler nasıl beslenmeli?

Arkadaşlar eşim 2 gündür sigarayı bırakma kararı aldı (tebrik ediyorum kendisini)
Lakin bir acıkma durumu, bir halsizlik, mutsuzluk vs durumu var !
Bana saracak diye çok korkuyorum
Nasıl bir beslenme, nasıl bir program lazım bize ?

K
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
29
29 CEVAP

Bol bol sevisin Faydalarini sevistiginiz zaman goreceksiniz!

A

Ne patavatsız adamsın

Emre Özbahar 4 yıl

Al iste sevismeye patavatsizlik diyen dangalagin biri

Ali Ünsever 4 yıl

Ali Ünsever mesele sevısmenın patavatsızlıgı degıl mesele senın bu tavsıyeyı verecek adam olmaman. Eylem degıl patavatsız olan senın ustune vazıfe olmayan bır konudakı tavısyen

Emre Özbahar 4 yıl

sahsen biri boyle konusucak bana )) vah onun haline... Zihniyet yoksunu dogru diyosun Emre Özbahar

Burak Dere 4 yıl

Madafaka diyorum hepinize

Ali Ünsever 4 yıl

Ne alakasi var yahu adam kotu bisi demis gibi tanimadiginiz insanlarin " ebesini, anasina, bacisina" sayarsiniz. Adam sevisin dedigi icin mi olay oluyor. Sevismediginiz icin boyle. Alginiz kotu robotlasmissiniz. Adam kotu bi niyetli olsa evlenmis iki insana neden boyle desinki. Toplumun algi yapisina sagladigi beyinler bu iste.

Iremita Örkmez 4 yıl

Köksal Ecer canimcim, o sigara tetikleyen durumlarin suresi 15 dakkika gibi o 15 dakikayi atlattiginda durum sabitlenir. Bunun disinda spor yapmak ve en onemlisi beyin olumlamalar yapsin. Sigarayi biraktim sigarayi biraktim diye. Deli isi gibi gozukur ama olumlamalar her zaman sonuc verir. Ciddiye alirsa bu durumu hic sikintisiz halleder. El aliskanligida onemli elinde cubuk kalem giibi seyler ile oynayabilir eger cok sogara tuketmeyen biri ise kolay olucaktir sana da saricaktir bilgine

Iremita Örkmez 4 yıl

Iremita Örkmez adam tek bir hakaret içermediğim halde küfür ediyor. Sen ise bu sana düşmez dedim diye hic tanımadığınız adamların cinsel hayati hakkında yorum yapıp sevismediginiz icin algınız kötü diyorsun. Sence hangimizin kotu algısı ve onyargisi var. Patavatsizlik edene patavatsiz diyenin mi yoksa sirf bu cumle için sevismiyorsunuz algisina kapilanin mi?

Emre Özbahar 4 yıl

Bi kere ben köksalı tanıyorum bunu da sen bilmeden bana yazma istersen... Bunun dışında da sevişmeyi neden bu kadar kötü düşünüyoruz ki artık kafaları açalım sevmek kelimesi bile sevişmekten gelirken bu bastırılan kapatılan cümleler, kelimeler nedir anlamıyorum ben buralara takılıyorum !

Iremita Örkmez 4 yıl

Iremita Örkmez anlamamakta cok ısrarcısınız. Sevısmekte de kelımede de sıkıntı yok. Sorun su kı abı sevısın demek onun haddıne degıl. Adam tavsıye uzerıne aa dogru ya lan dur bı sevıselım demıycegıne gore arkadasın kendısıne kufur eden yokken kufur de ettıgıne gore bırıbırınızı tanımanıza sasırmadım

Emre Özbahar 4 yıl

ben birbirimizi tanıyoruz derken köksaldan yani bu iletiyi buraya yazandan bahsettim emre! Ayrıca onun küfür etmesi geyik üzerine diye algılıyorum. Ciddi ciddi kaale alsaydı benim gibi ugraşır yazardı size kendinisini de tanımıyorum ayrıca! Şaşırsan iyi olur !

Iremita Örkmez 4 yıl

Iremita Örkmez uff unlem koymus bu kavga burda bıter cok sert oldu

Emre Özbahar 4 yıl

iremitacığım, haklısın, kaale almadığım doğru. O yüzden yazmaya gerek duymadım. ''Dangalak'' bir küfür değil zaten, ama ''madafaka'' konusunda gayet ciddiydim Sana da beni savunup zahmet edip yazdığın için ayrıca teşekkürler ama istersen kendini daha fazla yoğurma. Eğer canın illa ki bir şeyler yazmak istiyorsa özelden bana yazabilirsin havadan sudan (bunu da şimdi çıkma teklifi olarak algılarlar )

Ali Ünsever 4 yıl