Vejetaryenim ama sağlığımı kötü etkiledi, ne yapmalıyım?

Vejetaryenim ama sanki bu sağlığımı kötü etkiledi. Yesem içim sızlıyor yemesem bir deri bir kemik kalıyorum.. Var mi boyle arada derede kalanlar? Ne oneriyorsunuz bu duruma?

F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
52
52 CEVAP

Vejeteryan beslenmek sagligini olumsuz etkiliyorsa bunu ertelemelisin. Et yememeyi anliyorum da balik bence tuketilmeli. Alternatif aramak yerine psikolojik nedenlere cozum bul. Vejeteryan beslenmek yerine bence fastfood u ve hazir gidayi, paketlenmis urunleri boykot edin. Pizza alacaginiza duzgun bi yere gidip lahmacun yiyin. Burger king de yiyecegine git kiyma al evinde yap kofteni. Cok daha keyifli. Ya da ascilik egitimi alip vejeteryan mutfaginda kendini gelistir ve cevrene ornek ol.

M

Balık et değil mi birader

Fatma Beyoglu 6 yıl

Vicdanı bir olay bu. Gece rahat uyuyamam. Bunu nasıl atlatayim. Ha her halti bir süre sonra unutuyoruz da o kurban bayramlari gelince bir kasabin önünden falan geçince bir kedi falan sevince kesilecek bir koyunun acılı gözleri gozlerimin önüne gelince olmuyor öyle. Vicdan azabi çekiyorum

Fatma Beyoglu 6 yıl

Kurban bayramlarini ben de tasvip etmiyorum. Ama ne yapabilirsin? Baligin, etin yerine alternatifin varsa sorun yok. İnsanoglunun tarihine baktigimizda bile et ve balik tuketirken vicdan yapmadigini goruyoruz. Belki de vicdan yapacak o kadar cok mesele var ki kibir ve egolarimizdan bunlara sira gelmiyor. Sen de haklisin.

Mahsuni İmreoğlu 6 yıl

Elimizde değil bazı şeyler. Bu konuda tek temennim kimse kimseye çamur atmadan yaşayıp gitsin. Yiyene de hak veriyorum yemeyene de. Ben yememeyi seçtim hepsi bu. Elimde değil böyle bir şey olunca içimin sizlamasi

Fatma Beyoglu 6 yıl