Vejetaryenim ama sağlığımı kötü etkiledi, ne yapmalıyım?

Vejetaryenim ama sanki bu sağlığımı kötü etkiledi. Yesem içim sızlıyor yemesem bir deri bir kemik kalıyorum.. Var mi boyle arada derede kalanlar? Ne oneriyorsunuz bu duruma?

F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
52
52 CEVAP

Sebze ağırlıklı beslenmek sağlıksız değil diyenler bunu hangi mantıkla söylüyor hala anlamış değilim, otla beslenen hayvanlara bakın çoğunluğu yağlı ve obez inek, fil, hipopotam, manda, gergedan, koyun vs. Gibi, her türlü tahıl ürünü de gluten içerdiği için zararlıdır. Günümüz buğdayları genetigi ile oynanmış bugdaylardır 100 yıl önceki sağlıklı buğdayı bulmanız neredeyse imkansız. Baklagillerle beslenebilirsin,yumurta, yoğurt,çiğ köfte son derece sağlıklıdır. Hipokrat bir meyve yiyen onun zehirini atmak için bilmem kaç saat yürümelidir diyor. Sebze ve meyveler aynı atasoyundan gelir ve içlerinde %60 oranında fruktoz vardır fruktoz en zararlı şeker türüdür. Kilolu olmayanlar günde bir muz, bir elma yahut 3 mandalina yiyebilir tamamen kesme diye bir şey yok fakat kilolu olanlar yememeli. Uzman geçinenlerin sabah kahvaltısı için verdikleri kibrit kutusu kadar peynir önerisini kale almayın doyana kadar peynir, zeytin ve ceviz yiyebilirsiniz. Fransa da ekmek yerine cevizle peynir yerler birbirine cokta yakışır.

A

İçimiz sızlıyor ama o ne olacak.

Fatma Beyoglu 6 yıl

O yüzden zaten sana bu yazıda önerdiğim yiyecekler icinde hayvansal gıda yok, yumurta hariç. Peynirde yemiyorum dersen her türlü zeytin, zeytin yağı yiyebilirsin, zeytin yagida çok besleyicidir.

Ali Erva 6 yıl