Vücuda şeker girince ne oluyor?

Yağlar vücuda giren şekeri görünce....

İ
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
21
21 CEVAP

Kendim seker yemiyorum ama cocuklarim suyu sekerli iciyor bu aliskanligi nasil kese bilirim. Biri 6yasinda biri 2.5 yasinda. Bi seferemi karar veriyim? Kucuyu gece de uyanib sekerli su istiyor. Ben bu zararli aliskqnlikdan onlari bi defaya kesin kararlami uzaklasdiriyim yoksa kademeli olarakmi zaten uyku duzenim yok sekerli suyu vermezsem gece daha cok sinirlenecek. Ama cok zararli oldugunu oyrendim. Oysaki ben anca kilo aldirir diye biliyordum, Bana yardim edin lutfen

G

Direk kesin. Siz kararlı olursanız bunds ısrar edemezler. Eve şeker almamakla atın ilk adımı. Alıßksnlıklarımızı değistirebiliriz. 4,5 gün yeterbile size. Limonu kabuklarıyla ve kabuk tarçın da koyunca su harika oluyor. Bizim evde herkes çayı dahi şekersiz içer. En küçüğümüz 2,5 yaşında.

Melehat Erbağı 6 yıl

Peki kurabiye kek filan

Gülnar Zenen 6 yıl

Ben çok nadir yapıyorum onları. Şeker maddi ve manevi yaralar açar bedende. Aynı zamanda bağımliliķ da yapar. Azaltırsanız zamanla ihtiyaç hissetmezler. Hurma, ceviz, meyve şeker ihtiyscını karşılar. Bağırsaklar mahvoluyor şekerle. Zararlı bakterilerin üremesini sağlıyor. Bağırsakda faydalı bakteri miktarı çoğaldıkça şekere olan istek azalıyor.

Melehat Erbağı 6 yıl