31 haftalık hamileyim kanımda toxoplasma çıktı, yardım

Merhaba kizlar moralim cok bozuk ya bugun kan sonuclarim icin doktora gittim kanimda toxoplasma denen birsey cikti bebek 31 haftalik oldugundan birsey yapamiyorlarmis tedavi yapacaklarmis nasil olacak ne olacak bilmiyorum yarin tekrardan hastaneye gidecegim... Kusura bakmayin biraz uzun oldu aranizda hic bu rahatsizligi olan var mi???

T
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
11
11 CEVAP

12 haftaya kadar bakılıyordu aslında. Ama kaçıncı hafta da geçirdiğiniz de önemli, ben evimde evcil hayvan beslediğim için kendim talep de bulunmuştum. İlk üç ay geçirirseniz bebekte kalıcı ve ağır hasarlar bakılıyor, bebek büyüdükten Sonra geçirirseniz risk de orantılı bir şekilde azalıyor. Birde burdan bu hastalığın sadece hayvan beslendiğinde bulaştığını sananlara da selamlar görüldüğü üzere bu hastalığın hayvanla alakası yok sebze meyveden bile geçebiliyor. Size de çok geçmiş olsun ama ben tedavi olarak bi yöntem bilemiyorum. Başka bi doktora gitmenizi önerebilirim bir tek

G

Tesekkur ederim suan zaten devlet hastanesine gidiyorum arastirma yeri oldugu icin bu bakiyor

Tuğba Bicek 6 yıl

Canım inşallah daha önce geçirmişsindir, ben ilk haftalarda geçirmişim bu arada, ama oğlum altıncı ayın içinde Allaha Şükür iyi..

Edaa Ozi 6 yıl

Insallah ya

Tuğba Bicek 6 yıl

Sen içini ferah tut canım testlerin de yanılma ihtimali çok oluyor. Herşey olucağına varır üzme kendini.

Gökçen Eksik 6 yıl

Insallah herseyin hayirlisi

Tuğba Bicek 6 yıl