5 kilo fazlam var veremiyorum yardım

Selam arkadaşlar 5 kilo fazlam var veremiyorum bi yardımcı olun
G
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
104
104 CEVAP

dediğimi yapın garanti veriyorum 1 ayda 8 kg verirsiniz haftada 2 kg.. Ve emin olun ayda 10 beden düşersiniz.. Sabah bir limon soyun aç karnına yeyin. Ögleye kadar başka yeme içme olmasın.. Suyu fazla içmeyin iç diyenelere itibar etmeyin su göbek yapıyor.. Ögle çay ile bir iki büskivi geçiştirin açlığınızı yatıştırır. Akşam istediğiniz kadar yeyin yalnız ekmek hamur işi az yeyin yemek istediğiniz kadar yeyin et sebze olabilir. Akşam yatarkende 1 limon yeyin limon yag yakar. Haftada 2-5 kg arası garanti.. Ve birdaha almazsınızda verdiğinizi.. Limon ilk taddıgınızda acı ekşi ama sonra ferahlık veriyor tadıda güzel geliyor.. Tok tutuyor iştahı kesiyor.. Mideye falanda zararı yok.. Az yemekle kuuvvet artıyor dinç oluyosun en az 5 yaş genç görünüyosun. Daha derli toplu dinç oluyosun .

Ş

limon yersen zaten acıkmazsın tok tutar şişkinlik verir.. Ve iştahını keser.. Gayet mide kazınırsa sabret yeme. O an mide bir beden küçülür.. 5 dakkadan geçer kazınma.. Sonra çay bisküvi idare edeceksin.. Kolay deil kg vermek sabretceen

Şahin Çataklı 6 yıl

Aysem Emir ben 8 aydır aynı uyapıyom yemekte canım istemiyo gündüz. Akşam çok yiyorum.. 54 bedenden 32 ye düştüm.. Harika dinçim yorulma yok. Gençleştim. Gören imreniyor.. Çay çok içerim ögle bisküvi yerim tadsız tuzlu olanlardan..

Şahin Çataklı 6 yıl

18 kg verdim

Şahin Çataklı 6 yıl

hemde 2 ayda verdim öle kaldım

Şahin Çataklı 6 yıl

tşkler.. Marka magzalarda pantolon bulamazdım 54 beden.. Utanırdım.. Şimdi 32 beden çok rahat alıyorum.. Çokta dinç oldum gençleştim.. Yorgunluk falanda hissetmiyorum çok enejik oldum

Şahin Çataklı 6 yıl

ben cumaya kaçtım saglıklı günler dilerim herkese

Şahin Çataklı 6 yıl

tşkler geldim

Şahin Çataklı 6 yıl

Kabuğuyla yesik enson kaç gibi yemek yicez mide yi yakmazmı mide asit üretir

Suna Ötkür 6 yıl

Suna Ötkür kabuksuz yiyorum.. Hiçte mideye zararı yok.. Hafif tokluk veriyor şikinlik belki geirirsin gider.. İştahı kapatıyor.. Canın yemek istemiyor.. Sabah aç ye akşam yatarken ye birer tane

Şahin Çataklı 6 yıl

öylece tuzsuz mu yiyorsunuz limonu

Sevinç Kesici 6 yıl

evetttt.

Şahin Çataklı 6 yıl

bilmem olmaz herhalde.. Posası lifli tokluk açısından mideyi oyalıyorya.. Bence yeyin. Her sabah yerim ben.. Tek sorun limon taze olsun.. Bayat limon içi siyahlaşıyor acı oluyor.. Taze limon keyifli hoşunuza gider yemeye başlayınca..

Şahin Çataklı 6 yıl

Aysem Emir islam alimleri buyurur ekşi zayıflatır diye.. Tatlı kilo aldırır.. Boşuna demiyolardır.. Bende hiç sevmezdim. Ama agzını degene kadar. Sonra ilk suyu tadınca emin ol ekşiye alışıyosun tatlı leziz geliyor sonra ferahlık veriyor zinde oluyosun..

Şahin Çataklı 6 yıl

şu saat oldu bak sabah namazından sonra yediğim limonlayım hala.. İşyerimde şu an bir çay yeni içiyorum canım bişi istemiyor.. Eskiden 2 puaça devirdim ögle yemegini bekliyor olurdum.. Şimdi canım istemiyor ögle yemek yemem 1-2 bisküvi ile geçiştiririm.

Şahin Çataklı 6 yıl

bana dua edin

Şahin Çataklı 6 yıl