Alerjik rinit, geniz akıntısını için hangi probiyotikler etkilidir?

Alerjik rinit, geniz akıntısını için hangi probiyotikler etkilidir?
F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
23
23 CEVAP

Alerjik rinit bende de var, emziriyor olduğum için kbb fazla etkili ilaçlar veremedi. Her günüm kabus, hapsuruk ve burun akıntısı hiç kesilmiyor. Aşırı derecede boğaz kasintisi var, bir de probiyotik deneyeceğim. Baska neler yapmalıyız?

T

Geçmiş olsun Tuğçe hanım. Ben de yıllardır bunun çözümünü arıyorum en son keçiboynuzu özü ve probiyotik kombiyotik yoğurt tüketmeye başladım. Sanki eskisine göre daha iyiyim. Denemekten zarar gelmez. Bunlar ilaçtan daha iyi şüphesiz.

Şeyma Toktamiş 6 yıl

güçlü bağırsak güçlü bağışıklık demektir

Serdar Gökçeoğlu 6 yıl

Prof. Dr. Canan Karatay ve Prof. Dr. Ahmet Aydın hocanın kitaplarını okudum beslenmemi düzenledim kesinlikle buğday ürünleri yok ( makarna bulgur şehriye de dahil) bu diyeti uygularsanız rahatlıyorsunuz ama 4-5 ay dan önce sonuç almak zor. Pes etmezseniz rahatlıyorsunuz ben de 20 yıldır çekiyorum çok şükür şikayetlerim azaldı üç yıldır diyetime çok dikkat ediyorum tatlı da tüketmeyeceksiniz bol sebze et suyu ve et ürünleri keçi peyniri yiyorum. Herkese sağlıklı günler diliyorum.

Nisa Mertdoğan 6 yıl

Tugce hanim banada alerjik rinit dendi. Ama ben uykudan kalkinca burun akintisi hapsirma oluyor.. Biraz. Sonra geciyo. Gun boyu akinti olmuyo. Bu yuzden inanasim gelmedi. Sizin gun boyumu burnunuz akiyor. Bana yalnis teshis konuldu gibi geliyo. Sprey yazdilar kullanmiyorum

Pinar Ceyhanlı 6 yıl

Pınar hanım ilk uyandığımda hapsuruk burun akıntısı, bununla beraber dayanılmaz burun içi kasintisi oluyor. Gün içinde de bazı günler duraksiz hep akıyor, ardarda en az 5 sefer hapsurunca zaten akmamasi ilginç olur, su gibi akiyor. Gün boyu hapsuruyorum ve burnum akiyor evet. Gözlerim ve bogazim kaşinıyor.

Tuğçe Silahsızoğlu 6 yıl

Himm gecmis olsun ... Bende sabahlari oluyo. Kulagimda mantar vardi verilen damllari kullandm. Ve 2 ay oka da r rahatdimki.. Sonra yine basladi. Bende alerji madem niye 2 ay duzeldim diye dusunuyorum. Bu aralarda akmiyo sabah burnum hava kurudu ondanmi. Dokdor docent bi cvp veremedi. Bende kaldim ortada

Pinar Ceyhanlı 6 yıl

Bir şeyler tetikliyor, bazen çok iyi hissettiğim günler de oluyor. Ama bu mevsimde arttı mesela. Ya da toz, temizlik yaparken artıyor. Tetikleyen etkenleri de bulmak lazım. Burun içi kurulugu oluyor mu? O kadar akıntıya rağmen burnun için kupkuru oluyor mesela. Benim bir de ilerilere doğru yaralar oluşmuş. Ilaç kullanamıyorum emzirdigim için.

Tuğçe Silahsızoğlu 6 yıl

Bazen kuruyor bu havalarda kuru gibi..

Pinar Ceyhanlı 6 yıl