B12 içeren sebze, meyveler ve kuruyemişler?

Biray önce hacat yaptırdım buara biraz halsizlik vardı aile hekimine gidip kan verdim doktor demirimin cok düşük oldugunu ve ayakta nasıl durdugumu sordu ve günde birtane ciyneme tableti verdi ve b12 de düşük ama b12 ye ilac vermedi bana demiri ve b12 yükseltecek dogal neler tafsiye edersiniz şimdiden teşekkürler

Z
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
62
62 CEVAP

Bende kansızlık başlangıcı vardı. Balın içine keçiboynuzu tozunu eleyip karıştırarak hergün sabah akşam yemeklerden önce bir tatlı kaşığı yedim. Şimdi daha iyiyim bayılma hissi oluyordu acikinca ve yorulunca şimdi geçti. Siz sabah, öğle akşam bir yemek kaşığı yiyin bu karışımdan. Bana doktorun verdiği ilaç yan etki yaptı onu içmeden tedavi oldum bu yöntem ile. B12olayi hakkında bilgim yok maalesef. Geçmiş olsun.

M

Bir ay kullanıp test yaptırın. Kansızlık bitti deyince kadar tekrat edin. Tabi şeker rahatsızlığınız yoksa yapın bu yöntemi.

Mihriban Palamut 6 yıl

yok şeker ama kilo var malesef bu karısım kilo yaparmı sizde yaptımı

Zeliha Avşaroğlu 6 yıl

Kilo olayıni düşünmeyin. Kansızlık tedavi edilmezse daha büyük sıkıntı olur. Bende olmadı kilo artışı. Sabah ve öğlen hamur işi yemek yerine peynir yumurta süt ürünleri baklagiller ve et yiyip akşam çorba ve ya ev yapımı yoğurt yiyen biriyim.

Mihriban Palamut 6 yıl

karatay besleniyorsunuz en saglıklısıda o şekilde beslenmek aslında

Zeliha Avşaroğlu 6 yıl