Hindistan cevizi yoğurdu hakkında yorumlar

Hindistan cevizi yogurdu hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ben ABD'de yasiyorum ve burada hindistan cevizi yogurdu oldukca yaygin. Bende evde kendi yaptigim hindistan cevizi sutunden bir kasik yogurt mayasi bir pakette hazir maya kullanarak yogurt mayaliyorum. Simdi bu yaptigim hindistan cevizi yogurdu gercekten probiotik bir yogurtmudur yoksa hindistan cevizinin biraz katilasmis halimidir sizce?

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
13
13 CEVAP

Nergis hanım sorunuz aslında çok önemli. Teşekkürler.
Malesef doğru terimler kullanılmadığı için önce kavramlar, sonra gerçekler karışıyor. Her pıhtılaşan şey yoğurt mudur? Kefir midir?
Örneğin şu bağlantıya bir bakarsak Dr. Mercola bağırsak sağlığımız için zencefil, taze hindistan cevizi suyu (sütü değil) ve probiotik kefir mayası ile yapılan içeceğe de kefir diyor.

http://recipes.mercola.com/coconut-ginger-kefir.aspx?utm_source=facebook.com

Y

Aslinda benimde hindistan cevizi sutu dedigim sey taze hindistan cevizinin suyu ve beyaz etli kisminin blendirda cekilip kati ayran kivamina gelmis hali.

Sherry Başlı 5 yıl

Bir süredir okuduğum ve denediğim bir konuya parmak bastınız. Coconut juice, coconut milk ve coconut cream üç farklı yapı. Merak eden için https://www.epicurious.com/ingredients/differences-between-coconut-milk-water-cream-article

Yeşim Sözbilir 5 yıl

Kelime anlamında çok zengin bir dil İngilizce ama malesef Britanya yarımadasının malum fakir yeme içme geçmişi dile de sirayet ediyor ve Anglosakson kültür kendi keşfetmediği konularda bazen zayıf kalıyor...

Yeşim Sözbilir 5 yıl