Panik atağım var bağırsaklarım için hangi probiyotikleri yemeliyim?

Uzun suredir yuksek tansiyonum vardi kalp carpintisi ölum korkusu bir sey olacak diye panikleme sonucu surekli kalp krizi gecirme korkusuyla surekli acile gidiyorum sakinlestirici igne serum takip sakinlesip geri geliyordum dr da butun tahliller tetkikler yapildi ve hastane korkusu panik atak teşhisi konuldu dr psikiloga gitmemi onerdi her seyin bagirsaklardan basladigini biliyorum ilac kullanmak istemiyorum ozellikle psikoljik ilaclar bagimlilik yapiyor diye istemiyorum kefir tursu yogurtlarimi duzenli tuketiyorum baska neler yapabilirim

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
50
50 CEVAP

Hastalık hayatın bir parçası. Olum gibi. Sizde Bu durumu kabullenip size verilen zamanı dolu dolu yaşamaya odaklanirsaniz daha rahat olursunuz. Yok sa korkunun ecele faydası yok sizi yorar yipratir etrafınızda ki kişileri de yorar ve bezdirir. Kendinize telkinlerde bulunun. Her durumu kabullenmek en büyük rahatlık bence

G

Gülsüm hanım Panik bozukluğu beyinde genetik yatkınlık veya bir çok farklı nedenden dolayı oluşabilen, beynin ilettiği yanlış iletişim ve sinyal sonucu vücütta oluşan reaksiyonlardırDolayısı ile beyindeki iletişim sorunu çözülmeden insanın kendi tepkilerini ve paniğini düzenleyebilmesi ve bunu tek başına yapabilmesi nerede ise imkansızdır. Dolu dolu yaşanabilmesi için uzman birisinden yardım almak şarttır. Ayrıca panik bir tek korku sebebi ile oluşmaz yani hastalığın sebebi korku değildir, beynin verdiği yalniş sinyal paniğe sebep verir ama beynin yalnış sinyal verme sebebi çok çok farklı durumlardan kaynaklanabilir.

Simay Alvali 6 yıl

Elbette haklı olabilirsiniz. Ben kendi tecrübe ettiğim ve yaşadığım sonuca bagladığım şeyleri yazdım. Elbette ileri durumları kişinin kendi başına çözmesi mümkün olmaya bilir prof. Destek alması gerekir. Fakat ne olursa olsun hepimizin hayatta iken kabul etmesi gereken gerçekler var bunları gözardı eder bize olmayacak hep başkalarına olur sanirsak en küçük bir olumsuzluk bizi başkalarından daha fazla etkiler. Zaten içimiz disimiz ilaç oldu kaldı. En azından kendi başımıza bazı sorunların üstesinden gelmeyi Başara bilirsek ne güzel.

Gülsüm Denis 6 yıl

Ben panik atağı ilaçsız geçirdim psikoterapi ve davranış terapisi ile inşallah her kesin önüne işini iyi yapan uzmanlar çıkar. Çok haklısınız insan ancak iyilrşmek isteyip mücadele ettiğinde iyileşebiliyor çok sevgiler. Allah her ihtiyacı olana yardım etsin.

Simay Alvali 6 yıl