Sağlıklıklı ve kolay yapılabilir yemekler

Dostlar, yalnız yaşıyorum ve beslenme konusunda ciddi sıkıntı yaşıyorum. Ya aç geziyorum ya da sağlıksız ne varsa tüketiyorum. özellikle benim gibi yalnız yaşayanlar nasıl hallediyor bu işi? Hem sağlıklı hem de kolay yapılabilir 5-6 tarife ihtiyacım var.

K
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
74
74 CEVAP

sebzeli bulgur pilavı, brokoli salatası, fırında sebze, kremalı karnıbahar-ıspanak vs. Dondurulmuş sebze tercih edersen porsiyon sorunun olmaz, minik bir borcamla tek öğün yemekler yapabilirsin. Kızartmadan ziyade fırın torbası-fırın kabı gibi alet edevatlar edin.

H

fırınım yok çok küçük bi mutfağa sahibim ve buzdolabımın dondurucusu bozuk maalesef. Bunun dışında sebzeleri haşlama yoluyla pişirmem gerek sanırım. Sadece ocakta yapabileceğim bişeyler olması lazım. Ama sebzeli bulgur ve brokoli liste başı.

Kemal Batan 3 yıl

Aynen haşlayarak da benzer lezzetler elde edebilirsin paket kremalar kullan işini kolaylaştırır onun dışında kuzukulağı, çiğ ıspanak gibi aromatik otlar da kullanarak salata yemeye çalış içine muhakkak haşlanmış yumurta da koy yumurta çok önemli peynir badem ceviz gibi şeylerle destekle hem lezzetli de olur akşam kahvaltıları da iyi bir yöntem. Hepsinden öte mutfakta olmayı sev zaten yapa yapa kendin de pratiğini geliştirirsin hazır gıdalar gerçekten uzun vadede çok riskli.

Hüma Warakzada 3 yıl

yapıcı tavsiyelerin için çok teşekkür ederim iyi motive ettin

Kemal Batan 3 yıl

Rica ederim afiyet olsun

Hüma Warakzada 3 yıl