Tere yağını erittim ama biraz fazla kaynadı kullanılabilir mi?

Tereyağımi erittim kısık ateş de ama biraz fazla kaynatmışım galiba.. Sizce bu yağı kullanabilirmiyim.

com-wx4c2os85z7zpp6x3qka.jpg
N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
36
36 CEVAP

buna GHEE derler ingilizcede.. SADEYAĞ aslında hindistanda en çok kullanılan yemek pişirme tekniğidir. Sizlere amerikan margarini yedirmek için yalan söylediler tereyağ kalp hastalığı yapar dediler... Senelerce margarin katı yağları yiyip hastalandınız.. Kapitalist gıda endüstrisi rüşvet verdiği bilim insanları ve media ile ALGI operasyonu yapıp size istediği zehirli gıdaları yediriyor.. GDO lu gıdalar zirai ilaçlı kimyasal gübreli antibiyotikli hormonlu gıdalar hastalık sebebidir. Antibiyotik almasan bile hayvansal et ve süt ürünlerinden bol bol antibiyotik alıyorsunuz.. Bu sebepten bol bol probiyotik gıda tüketmelisiniz.. Sadeyağ ile yaptığınız yemeklere mutlaka ZERDEÇAL ekleyin. Zerdeçal 1 numaralı kanser önleyici bitkisel besindir.. Başka hiç bir doğal besin zerdeçal kadar faydalı olamaz.. Ne yazıkki ülkemizde zerdeçal ın değerini bilen yok.. Sade yağ ve karabiber ile zerdeçalın bileşeni aktif olur 10 misli tesirli olur

T

Annem kalp kapakciklarindan ameliyatliydi yillarca tereyağ sakin yeme ölürsün dedi doktorlar bizde eve koymadik çok erken kaybettik annemi 48 yaşında şimdide yiyin denildikçe çok üzülüyorum..

Selda Tozen 6 yıl

Ben zerdeçal kullanıyorum tıpkı anlattığınız gibi ve çok faydasını gördüğümü düşünüyorum özellikle meme kanseri tedavisinde mutlaka zerdeçaldan faydanılmalı.

Banu Quliyev 6 yıl