Vejetaryen/vegan olmadan önce insanlar hayvan eti tüketiyor mu?

Vejetaryen ve vegan arkadaşlara anket niteliğinde bir soru: Vejetaryen/Vegan olmadan önce hayvan etini severek tüketiyor muydunuz yoksa zaten sevmiyor muydunuz?

T
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
19
19 CEVAP

Vegan değilim. Vejetaryenliğe yaklaştığımı düşünüyorum yıllar geçtikçe. 4 yıldır yavaş yavaş etten kopma sürecindeyim. Kırmızı eti 1 senedir yiyemiyorum. Balık tadını da sevmediğim için hiçbir zaman yemedim. Tavuktan soğuma sürecim başladı mı bilemiyorum. Pek yemeyi tercih etmiyorum.

Kırmızı et zaman içerisinde midemi bulandırmaya başladı. Kokusu bana yamyalık yapıyormuşum gibi hissettiriyor. Bilemiyorum sonum ne olur. Şu an kendimi tanımlayamam bu konuda. Belki de bu şekilde devam edecek. Yani ben bir vejetaryen olma sürecinde olabilirim şu an.

İ

Gayet güzel Sanırım herkes en çok tavuk etinde zorlanıyor, kırmızı eti çok seviyordum diyen pek duymadım Balık da herkes tarafından tercih edilmez genelde

Tuğçe Kocdemir 6 yıl

Aslında zorlanma gözüyle bakmıyorum ben. Kendimi zorla vazgeçirmek istemiyorum. Bir şeyleri gördükçe, duydukça kendi kendime soğumak istiyorum. Vücudum kabul etmezse et yemeyi, o zaman kendime bir sıfat koyabilirim. Bakalım, kendi bedenimi dinlemekle yetiniyorum şu an.

İrem Tayancan 6 yıl

O daha sağlıklı bir yöntem aslında bence de en azından içinizde kalan şeyler olmuyor

Tuğçe Kocdemir 6 yıl