Akciğer kanseri Küba'da tedavi ediliyor mu?

arkadaşlar akciger kansere kübada tedavi yapıldığını okumuştum bukonuda bilgisi olan varmı
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
37
37 CEVAP

Cecenkizi Nurgul hanımefendi hastanıza yaptıgınızı söylediginiz tedavinin tıbbi ve mantıki hiç bir açıklaması yok. Kanser hastası birinin bagışıklık sistemi çökmüş yada tüm gücüyle kanserle savaşıyordur. Siz hastanın derisini soyuyorsunuz bagışıklık sistemi çökmüş vucut bunu nasıl onaracak. Kanser vucudun derisinde degilki yönteminizle yok olsun. Verrutol sigil ilacıdır yani asit. Bunu kanserli bir hastanın vucuduna sürmesi çok saçma. Lütfen bu yöntemi kimseye önermeyin. Vebal alırsınız.

A

Mantıklı açıklaması var Yukarıdaki yorumum: Vücudun Ateş'ini çıkararak tedavi eden Alman bi doktor var o aklıma geldi. Tıpı bitirdiği sene kansere yakalanan dr günde 2 saat 42 derece sıcak suda yatarak iyileşmişti. Şimdi tıp merkezi var kendisinin. Bahsettiğiniz tedavi buna benziyor biraz. 42 derecede kanser hücreleri savunma sistemini kapatıyor vücut savunması da onları öldürüyor. İnternetten araştırın Ateş yükseltme kanser tedavisi diye

Yunus Bozanoğlu 6 yıl

yunus bey okudugunuz her şeye inanmayın. Bunu bende okudum ama yolu farklı olmalı. İnsan vucudunu tanımıyorsunuz. Vucut için 2 sıcaklık vardır 1 dış ortam sıcaklıgı. Vucudun dışı 45 derece sıcaklıga dayanır yanıklar oluşsada 2- iç sıcaklık 39 dereceyi geçerse havale geçirir yani bilinç kaybolur. Siz dışardan 45 derece suyada girseniz. İç sıcaklıgınız 39 dereceyi geçmez. Vucut kendini sogutur. Geçerse havale geçirirsiniz.

Ali Karaalp 6 yıl

Ali Karaalp tüm vücut suyun içindeyken vücut kendini Nasıl soğutur? Havale 42 derecenin üzerinde olur diye biliyorum Alman doktoru araştırabilirsiniz

Yunus Bozanoğlu 6 yıl

yarım hoca insanı dinden yarım doktor candan eder. Söylediginiz kısmen dogru anlattıgınız olay öyle sıcak suyla olmuyor. Rusyada araştırılan bir yöntem suya patenti kendilerinde ilaç katıyorlar. O yöntemle kanserli hücreleri öldürüyorlar ama beyinde hala sorun oldugundan daha kullanılamıyor. Şu an bir yazı paylaştım. Isı ile kanser tedavisi adıyla dikkatli okuyun ilaç katıyorlar igne yapıyorlar. Saygılar.

Ali Karaalp 6 yıl