Bebeğim için lacto gg ve bifido içeren probiotik markası önerir misiniz?

Merhabalar, bebegim icin lacto gg ve bifido iceren probiotik markasi onerisi alabilir miyim. Su an yurtdisindayim, eger yurtdisindan ( Amerika) oneriniz var ise alabilirim. Soguk zincirden ziyade kapsulu Turkiye’ye getirmek daha risksiz sanirim. Turkiye’de onereceginiz bir probiotik var midir? Kucuk bir bir not: Bebegim 15 aylik ve serebral palsisi var. Bagisikligi dusuk oldugundan icinde mantar uremesine imkan vermeyen bir probiotik onerisi paylasirsaniz cok sevinirim! Gaitayi genelde zor yapiyor ama probiotik ile daha rahat yapabiliyor. Cok tesekkurler!

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
30
30 CEVAP

D vitaminin eksikse her gün güneşe çık doğayı seyret ve hayran ol. Magnezyumun eksik ise 100 gram çiğ kabak çekirdeği ye günlük magnezyum ihtiyacını al.. Hastalıkların çaresi doğada ve şifalı bitkilerde.. Allah hastalık vermiş ama çaresi olan şifalı bitkileride vermiş.. Akılda vermiş git ara bul diye şifalı bitkileri..

T

d vıtamının guneste oldugunu bılıyorum her sene ıkı defa tatıle cıkarım guneslenırım ama nedense bu sene d eksık cıktı bende anlamadım

Seza İşleyen 6 yıl

Bodrumda güneş şahane kışın bile var her gün kollar çıplak 20 dakika güneş kafidir.. D vitamini vitamin değil HORMONDUR. Cildinizdeki bu hormanlar güneş ile sentezlenir ve d vitamini dediğin hormon üretilir.. Ne varsa doğada var..

Tarik Tufanyazıcı 6 yıl