D vitamini nasıl tüketilmeli?

D VİTAMİNİ EKMEKLE Mİ TÜKETİLMELİ?
TAKVİYE OLARAK D VİTAMİNİ VE DİĞER TAKVİYELERİ KULLANANLARIN HABERLERİ

"Merhaba Arkadaşlar, bendede D vıtamını çok düşük dr verdi 15 günde eczanedeki kapsulden alıp ekmek üzerine döküp yiyorum, eğerlerim biraz yükseldi ama başka çözüm öneriniz varsa yazarsanız sevinirim."
Cevap: D vitamini yağda çözünen bir vitamin olduğu için ekmek önerilmesini anlamak mümkün olmuyor. Bugünkü şartlarda (özel üretimler hariç) ekmeğin "e"si bile ağzımıza girmemeli.
Çok daha önemli konu ise dürüstlüğüne inandığımız hekim ve araştırmacıların bazıları vitamin ve mineral desteklerinin neredeyse hayatımızın bir parçası olması gerektiğini işlerken yine aynı tür hekim ve araştırmacılarımızın bazıları ise özetle, "aslında bunlar da para tuzağıdır, beslenmeyi doğru yapmanız halinde bunlara ihtiyacınız olmayacaktır" diyorlar. Biz ise uzman olmadığımız için her iki görüşü de dikkatle izlemeye çalışıyoruz. özellikle d vitamini, omega 3,k2 ,b12 gibi takviyeler ön plana çıktığı için bunları kullananlarda ne gibi değişiklikler görüldüğüne dair (kesin olarak emin olunduysa) yorumları görmek istiyoruz. Sadece tecrübeye dayanan haberleri(yorum, tavsiye ya da tıbbi bilgi değil)bekliyoruz. Fayda sağlamayacağını düşündüğümüz yorumlar silinecektir.

İ
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
18
18 CEVAP

Vitamin takviyeler ine devam Ama mutlaka Dr unuza kan tahlillerinizi yaptırın ve Dr önerisi ile ilaç kullanın
Doktorunuza güvenin Tavsiye edilen ilaçlardan uzak durun Her beden farklı çalışır ve farklı tepki gösterir

A