D vitaminin düşük dogal yoldan neler yapabilirim

D vitaminin düşük dogal yoldan neler yapabilirim
S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
53
53 CEVAP

Sizin derimizin d vitamini yapma kapasitesi düşmüş. Bu kadar güneşli bir ülkede d vitamin düşük çıkması hızla uçuruma doğru gitmekle aynı.

I

Neye dayanark bunu soyluyorsunuz? Benim de dusuktu ilacla yukseldi. Sizden iyi olmasin ama bir profesor doktora gidiyordum. Tamamen benim gunese cikmamamdan veya aksam saati cikmaya ozen gostermemden kaynakli. Oglen sicak diye cikmiyordum. Yaz gunesi almak lazim. D vitaminini de gunesten baska hicbir yerden alamazsiniz. Yani asla yeterli olmaz. Kaldi ki kapali bir kadin fazla gunese temas etmemistir ondandir. İnsanlarin moralini bozmayin bilip bilmeden yokk derinin kapasitesi dusmus falan hayret bir sey

Sedef Ortakci 6 yıl

Tamam siz profesörünüzü dinleyin. D vitamini düşüklüğü hızla yaşlanmaya baslamanizin baş habercisi. Gidin sorun profunuza haberi var mıymış .

Ismail Bozbay 6 yıl

Ben tedavi oluyorum zaten. beynimde tumor var. Hayatim doktorlarda gecti. Neyin ne oldugunu sizden iyi bildigime eminim.

Sedef Ortakci 6 yıl

Turkiye d vit tum akdeniz ulkelerinde olduğu gibi cok düşük. Bu gunesin ulkemize gelis acisi ile alakali. Kişisel değil. Takviye olmadan yukselmesi coook zor.

Celinay Gönçkavak 6 yıl

Doktorların size söylediklerini tekrarlamaktan başka bir şey bilmiyorsunuz.

Ismail Bozbay 6 yıl

Seninkini mi tekrarlayalim? İsin yok mu kardesim yalan yanlis konusup dikkat cekmeye calisiyorsun. Hayir rezil oluyorsun farkinda degilsin. Haydi git top oyna

Sedef Ortakci 6 yıl

Neden dikkat çekmeye çalışayım. Bende 100 yaşına kadar sağlıklı yaşayacak Doğal ilaçlar var. Siz kendi derdinize yanın.

Ismail Bozbay 6 yıl

Olur

Sedef Ortakci 6 yıl

Ilaclarim vaaaar suruplarim vaaaaar geeeeel vatandas geel 100 e geeeeeeel

Ömer Kılıkırkyaran 6 yıl