Hazır kapsül probiyotik tavsiyeleri ve yorumları

Hazır kapsül Probiyotik için en kaliteli ve en etkili marka hangisidir. Lütfen kullanan ve memnun kalanlar cevap yazsın.
T
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
21
21 CEVAP

Vücudunun iç ve dış candidası yani mantarı hastalığı olmayan kişi, kefir içebilir, mantarı olana kefir iyi gelmez, çünkü iyii PROBİotik bakteri olanS. Bulgaris aynı zamanda Maya içeriyor, kefir kımız sirke, kambu çayı

G

Biraz daha açıklar mısınız. Kefirdeki yüzlerce çeşit mikroorganizma içinde candida kefirde vardır onu biliyorum. Bağırsaklarda da candida albicans yaşıyor. Yani siz bunlar birbirini tetikleyip zehirlenme belirtileri yapıyor mu demek istiyorsunuz. Peki normal süt içincede aynı belirtiler oluyor bunu yapan yani laktoz intöleransı oluşturan yine candida albicans mıdır.

Tuna Mehdi 6 yıl

Mantar hastalığı olan kişi kefir, sirke kımız yasak, S. Bulgaris PROBİotik yararlı ama maya da içeriyor, bu ürünlerde maya içerdiği içinde mantar hastalığı olan için iyi gelmiyor... PROBİotik yoğurt, kambiotik yoğurt, kapsül kullanmalı. ____ha mantarı yoksa kefir içilsin yararlı...

Gül Hascelik 6 yıl

Mantar bağışıklık sistemini için zararlı, mantar başka hastalıklara da sebebiyet veriyor.

Gül Hascelik 6 yıl

Laktoz intoralansı olanL, paracasei, casai yadaL. Acidophilus adında PROBİotik almalı.

Gül Hascelik 6 yıl

com-qkpgsupw0uq3hue0gh4f.jpg

Gül Hascelik 6 yıl

Önereceğiniz bir marka kapsül varmı

Tuna Mehdi 6 yıl

Bu yazdığınız bakterilerin son 2 si zaten yoğurdun ana bakterileri ama yoğurtta yiyemiyoruz laktoz var diye yoğurdu laktoz laktik aside dönsün diye ekşitip öyle yiyebiliyorum ancak.

Tuna Mehdi 6 yıl

Mayadan kastınız saccharomyces cerevisiae mi

Tuna Mehdi 6 yıl