İngiliz karbonatı, elma sirkesi ve sebze suyuyla detoks yaptım, sonuç:

Ben ingiliz karbonatı, elma sirkesi ve sebze suyuyla detoks yaptım. Ama sonunda mantar, karnımda şişkinlik ve sertlik oldu. Yani sağlıklı olayım derken sağlığımdan oldum. Burada da mantar için sirke deniyor. Sebze suyu mantar yapmıyacağına göre sirkeden şüpheleniyorum. Acaba sirkenin dozunu mu kaçırdım. Kötü parazit ve baktarileri yok edeyim derken, iyilerini de yok etmiş olabilir miyim. Daha kötüsü bende candida olmuş mudur.

N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
18
18 CEVAP

sizin bedeniniz bir kova su değil ki, alkali su sadece midenize gidip oradaki asidi nötralize ediyor, o kadar. Asit + baz > gaz + tuz ortaokul kimya bilgisi.

S

Kemal Milar bilgisayar programcısı. profilinde öyle yazıyor. Ben de bilgiişlemciyim ama benim sağlık alanında 4 yıl sınıf içi+4 yıl online eğitimim var (yayınlanmış 2 de kitabım var). Hadi beni de geçin, size gösterdiğim kaynak fizyoloji profesörü prof. Dr kişiye ait, hadi onu da geçin, zaten siz kendiniz söylüyorsunuz, yaptım iyi gelmedi diye. Gözünüzün açılması için daha ne lazım.

com-993zg0m2pb68yzba0ytq.jpg

Serdar Elis 6 yıl

Serdar Elis dediginize katiliyorum, Rahmetli Dr. Aidin Salih`te karbonata bu yuzden karsi idi...

Nurcan Tokbay 6 yıl

Kemal milar dünyanın düz olduğunu iddia eden hatta bu düşünce de Türkiye'de başı çeken bir kişidir, bilimsel konularda kimi takip ettiğinizi iyi değerlendirin.

Murat Çoklar 6 yıl

https://www.facebook.com/kemalcanmilar/videos/759923544163386/

Serdar Elis 6 yıl

Şu alkali beslenmeden vazgeçin lütfen vücudunuzun bütün dengesini bozuyorsunuz

Serdar Gökçeoğlu 6 yıl

http://ahmetrasimkucukusta.com/2017/08/08/hakkimda/alkali-yalaninda-yalan-olan-ne/

Serdar Gökçeoğlu 6 yıl

ALKALİ YALANI Yıllarca DETOKS yalanından nemalanan sağlık bezirganları bu işin suyu çıkınca yeni bir yalana sarıldılar : ALKALİ BESLENME ve ALKALİ SU !!! Neymiş Efendim; Bu şekilde beslenilirse kanın ve dokuların “PH Değeri” alkali olurmuş ve bu da daha sağlıklı imiş! Bak bak bak, bu kendini bilmezler diyor ki; “milyonlarca yıllık evrimsel gelişim sonucunda oluşan kan PH değerleri yanlış, Ben bu işi Allahtan daha iyi biliyorum, kanın alkali olması gerekir diyorlar” !!! PH Nedir ? PH’nın açılımı “Power of Hydrogen” olup sıvıların ( canlılarda kanın ve dokuların ) asitlik durumunun bir ölçümüdür. İnsan kanının normal PH’sı 7,35 ile 7,45 arasındadır, ortalama 7,40 kabul edilir. 7,35’in altı“asidoz”, 7,45’in üstü “alkaloz” kabul edilir ve her ikisi de anormal bir durumdur. Önemli hastalık durumları dışında kanın ve dokuların PH’sı hiç değişmez ! Tıp Fakültesinin 1. sınıfında, tıbbın temeli sayılan “fizyoloji” dersinin en önemli konularından biri“Homeostasis” konusudur. Homeostasis organizmamızın belirlenmiş dengelerini her türlü iç ve dış etmene karşı koruma fonksiyonlarının tümünü ifade eder. Yani bedenimizin “fabrika ayarlarını” koruma prensibidir. Siz ne yaparsanız yapın kanın ve dokuların temel kompozisyonunu değiştiremezsiniz. Asit-Alkali dengesini sağlayan doğal “tamponlama” sistemlerimizi daima görev başında Diyelim fazla tuz yediniz veya fazla su içtiniz. Saniyeler içinde beynimiz bu olayları algılar, doğru dengeyi korumak için birçok hormon devreye girer, böbreklere gerekli talimatlar verilir ve fazlalıklar hemen atılarak denge sağlanır. Aynı şekilde, diyelim bu “sözde alkali gıdalardan” yediniz. Nereye gidiyor bunlar? Mideye. Midenin doğal PHsı salgıladığı hidroklorik asit nedeniyle şiddetli bir asit ortamdır. Mideye giren her türlü gıda olması gereken kıvama ve asiditeye getirilir. Bitti. “Alkali Beslenme” adı altında önerilen beslenme şekli meyve, sebze ve yeşilliklerden zengin bir diyet ve de çok faydalı. Faydası bu gıdalardaki zengin vitamin, mineral, antioksidan ve bitkisel bileşiklerden kaynaklanıyor. Alkali olduklarından değil. Asıl şarlatanlık; Alkali Su Aynı yalandan hareketle son zamanlarda astronomik fiyatlara alkali su veya suyu alkali yapan makinalar ve damlalar pazarlanmaya başlandı. Bildiğimiz bikarbonattan başka bir şey olmayan bu sular ile sağlık ve güzellik sağlandığı gibi mucizevi şekilde kilo da verildiği iddia ediliyor. Damlayla değil, alkali suyu damacanalarla içseniz hiçbir faydası yok. Kaynak: http://dryavuzyorukoglu.blogspot.com.tr/...

Serdar Gökçeoğlu 6 yıl

http://www.doktormurat.net/makale/1137/alkali-diyet#.Wb4gGhvEgCw.facebook

Serdar Gökçeoğlu 6 yıl

Serdar Elis Çok pardon, sayfanıza yeni üyeyim. Bu konuda uzman olduğunuzu bilmiyordum. Detoksta, ben detoks uzmanı Gül Kaynağı takip ediyor, onun tavsiyelerine göre beslenme programı yapıyordum. Daha önce de detoks yaptım hiç bi sorunla karşılaşmamıştım. O yüzden ben nerde yanlış yaptım diye sayfanıza sıkıntılarımı yazdım. Kemal miların sayfasını sadece ingiliz karbonatı kullandığım için takip ediyorum. Neyse olan oldu. Şimdi bu yanlış beslenme sonucu bende candida olmuş mudur diye size sorsam.

Nurdan Mertadam 6 yıl

Bunu bilmemize imkan yok ama ben çok yakın bir tarihte size şu tahlilleri yaptırmanızı ve bir de dışkı tahlilleri yaptırmanızı öneririm NE DURUMDA OLDUĞUMUZU GÖRMEK İÇİN HANGİ TAHLİLLERİ YAPTIRALIM Genel bir tetkik için: Kan sayımı, idrar, B12, Folate, kan yağları, homosistein, açlık kan şekeri, insülin, HbA1c, C Peptid, PSA, İgE, CRP, Vitamin D tabii ki. Ayrıca: Sodyum, potasyum, klorür, kalsium, magnesium, demir, demir bağlama, T3, T4, FT3, FT4, TSH ve Troid Globulin ve Glukagon hormonlarına da bakılsın. Açlık > 12 saatten fazla olacak. Akşam sekizden itibaren 4 bardak su içilecek, sabah da 4 bardak su içilip kan vermeye gidilecek. su içme durumu tahlili yapacak yere göre değişir

Serdar Gökçeoğlu 6 yıl

Serdar Gökçeoğlu Teşekkür ederim. Gıda takviyesi olarak Probien kullanıyorum. Propolis kullansam daha mı iyi olur. Ne dersiniz.

Nurdan Mertadam 6 yıl

propolis de bağışıklığı güçlendirir ama bağışıklığın 1 numaralı koruyucusu ve güçlendiricisi probiyotik bakterilerdir

Serdar Gökçeoğlu 6 yıl

Serdar Gökçeoğlu Probiyetik bakteri için siz ne önerirsiniz.

Nurdan Mertadam 6 yıl

-PROBİOTİK BAKTERİ İÇERİKLİ FERMENTE ÜRÜNLER .Probiotik ve Kombiotik Yoğurt .Kefir ve Kımız .Probiotik Peynir, Tereyağı, Krema .Probiotik içerikli diğer süt ürünleri .Probiotik Ekmek ;ekşi mayalı siyez buğdayından .Probiotik Tahıl ürünleri .Probiotik Bakliyat ürünleri .Probiotik Turşu Probiotik Meyve ve Sebzelerin suyu veya püreleri Probiotik Boza Probiotik Tarhana Probiotik Sucuk

Serdar Gökçeoğlu 6 yıl

Serdar Gökçeoğlu İlginiz, alakanız için tekrar teşekkür ederim.

Nurdan Mertadam 6 yıl